8 martie cu pian şi vioară! @La Veranda Bistro

8martie_poster

La Veranda Bistro vă invită să petreceţi o seară de suflet, elegantă şi rafinată aşa cum este şi această zi internaţională a frumuseţii sufleteşti feminine.

Ziua Internaţională a Femeii a fost sărbatorită pentru prima dată pe 8 Martie 1975 de catre O.N.U, dat fiind faptul că în aceea perioadă, discriminarea femeii şi asigurarea condiţiilor depline de egalitate în viata socială, cereau o abordare cuvenită şi o regândire a statutului femeii în societate.
Ca urmare, O.N.U. a proclamat anul 1975 ca An International al Femeii, iar 1976-1985 a fost proclamat Deceniul O.N.U. pentru femei. De atunci 8 martie a devenit o zi a recunoştiinţei şi aprecierii.

În fiecare zi ar trebui celebrat frumosul şi rafinamentul şi nobleţea sufletului feminin dar de 8 martie putem să-l şi răsfăţăm. Aşadar vă invităm la o elegantă seară de primăvară, pe acorduri clasice şi suave de pian şi vioară, în compania celor trei artişti superbi, Bianca Badea (vioară), Irina Rosana (pian) şi Sorin Robert Indrei (pian).
Vă aşteptăm cu drag!
Contribuţie artişti: 10 ron
Rezervări: 0740 826 412

Copyright:Stefana Preda
Parteneri media: Cluj.com, Revista Bulevard, Evenimente in Cluj-Napoca, Clujul de Buzunar, Agenda Culturala, slicker.ro,

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress