Muzici din filme*Concert caritabil @Bistro N.28

concert caritabil(1)

Bistro 28 se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru Mădălina Nistor, tânăra noastră prietenă.
Le mulţumim încă de pe acum şi vă invităm alături de ei joi,3 martie, ora 20.00, la o seară de muzică de film alături de pianiştii Irina Rosana Comănescu şi Sorin Indrei Robert.

Şi fiindcă suntem încă în magia Oscarurilor, alături de Leo care, în sfârşit şi-a primit statuia mult visată, putem să ne bucurăm şi noi, de o seară a filmelor celebre şi cu coloane sonore speciale şi memorabile. Poate că nu toate au luat statueta pentru cea mai bună muzică de film, dar sigur ne-au rămas în suflet şi în amintiri

Ne-au pregătit reorchestraţii live din filme precum Lord of the Rings, Games of Thrones, Inception, Fantoma de la Operă (l), Star Wars, Amelie, Cinema Paradiso, Godfather şi multe altele cu sau fără Oscaruri dar cu minunate sountrackuri memorabile.

*Intrarea este liberă.
Acest concert îi este dedicat Mădălinei Nistor, o tânără ca noi toţi, care din păcate, suferă de leucemie şi are nevoie de tot sprijinul moral şi material pe care il putem oferi.
Banii strânşi în urma donaţiilor pe care le veţi putea face în cadrul acestui eveniment vor merge direct către acest caz. Vă mulţumim încă de pe acum şi vă aşteptăm cu drag la concert!:)

Rezervări: 0748247876
Copyright: Stefana Preda
Parteneri media: cluj.com, Revista Bulevard, Evenimente in Cluj-Napoca, Clujul de buzunar, Slicker.ro, agendacultura.ro, etc.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress