Lansare EP LIGHTS OUT! | conferinta de presa

joi, 5 aprilie 2012, ora 13:00

libraria Carturesti Cluj

Va invitam sa participati joi, 5 aprilie 2012, ora 13:00, in ceainaria librariei Carturesti din Iulius Mall, la conferinta de presa prilejuita de lansarea discului de debut al trupei Lights Out!, „Patience” EP. Atmosfera va fi aceea calda si relaxata a unei intalniri cu prietenii, oricine doreste sa fie alaturi de membrii trupei e binevenit (cu alte cuvinte, nu vom solicita nimanui acreditarile).

Tanara formatie clujeana a avut o perioada plina de evenimente:

– februarie i-a gasit lansand „EOD” la Radio Guerrilla, primul single de pe EP-ul „Patience”;

– la jumatatea lunii martie, blogul romanesc Babylon Noise a ales Lights Out! sa reprezinte Romania in cadrul Music Alliance Pact, cu piesa „Origin” (care mai apoi si-a facut debutul in FM la un radio studentesc din SUA, KZUU FM);

– de asemenea, in cateva seri de la sfarsitul lui martie, membrii trupei au ales la intamplare mai multe cafenele din Cluj-Napoca, precum si cateva locatii din centrul orasului, unde au interpretat, in varianta acustica, spontan si neanuntat, piese din repertoriul formatiei. Printre acestea s-au regasit atat melodii ce figureaza pe „Patience”, cat si o piesa noua, ce va fi prestata live, in premiera (de aceasta data cu instrumentatie completa), la lansarea oficiala a EP-ului. Materialele video ce surprind aceste happeninguri au fost apoi montate intr-un prim clip video ce poate fi accesat direct la urmatoarea adresa: http://youtu.be/4r4g8sXvyDE.

Lansarea „Patience” EP va avea loc sambata, 7 aprilie, dupa ora 21:00, in Sala Studio a Fabricii de Pensule (str. Henri Barbusse nr. 59-61, Cluj-Napoca ). Folosita, de obicei, pentru spectacole de teatru si dans, Sala Studio va gazdui un eveniment ce se anunta cu totul deosebit: „Ceea ce ne dorim sa realizam pe 7 aprilie nu e un simplu concert, ci o experienta” (Andrei Sincraian, chitarist in Lights Out!).

In deschidere, Lights Out! vor avea ca invitati trupa de indie/shoegaze Quantum Drive , aflata la primul concert in Cluj-Napoca .

Intrarea va costa 10 lei.

Mai multe detalii pe pagina dedicata evenimentului pe Facebook:

http://www.facebook.com/events/328856273840409/

sau la Official email: office@thelightsareout.com Mobil: +4 0755 052 085 (Dan Vamanu – PR & Management)

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress