Concert The MOOoD in Flying Circus Pub

Flying Circus Pub

vineri 14 octombrie

The MOOoD. Opening Act: SCHLITZ. Spead The MOOoD, open the SCHLITZ!

Intrare: 12 Ron, studenţi 5 Ron.

The MOOoD s-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit –indie, datorită timbrului vocal special al solistului.

Aşteptaţi cu nerăbdare în toate cluburile bucureștene şi din țară, The MOOoD s-au bucurat dintotdeauna de aprecierea publicului și a presei, dar și a criticilor de specialitate.

Succesul le-a fost confirmat și de invitațiile de a concerta pe scenele unor mari festivaluri : B’ESTFEST (2008 si 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (Serbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa.

De curând, The MOOoD s-au întors energizați de la Tuborg Green Fest Peninsula (Târgu Mureș, 2011) și au intrat în sala de repetiții pentru a pregăti cum se cuvine concertele din această toamnă. Cu siguranță cunoașteți deja refrenurile celor mai vechi piese marca The MOOoD : Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies….dar vă promitem că veți avea parte și de momente surprinzătoare : câteva piese care anunță deja un nou sound al viitorului album și, evident, o evoluţie live demențială.

Pe 14 aprilie 2011 , The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat și ”cel mai așteptat album rock românesc” .

The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și Mihai Marin (bas, backing vocals).

Spread the MOOoD!!!

Schlitz:

Trio-ul punk-rock s-a format în anul 2009 în Cluj-Napoca şi sunt o trupă care aminteşte prin sound-ul lor de nume ca The Descendents, Green Day-ul din perioada „Dookie”, Blink 182 sau Weezer.
Au cântat în deschidere atât pentru formaţii romaneşti precum E.M.I.L sau DANCE TRAUMA cât şi pentru trupe cu renume internaţional: DEATH IS NOT GLAMOROUS (nor) , ATI EDGE & THE SHADOWBIRDS (hun) , SLEAZY INC OPERATED (ger), PO BOX (fr) , THE BRAINS (can) şi TAZMANIAN DEVILS (ger) , KITTY IN A CASKET (at), SKARBONE 14 (bel) , DEDICATED TO (at).
Au la activ un turneu cu englezii de la Bangers si americanii de la Dirty Tactics , prezenta la Stufstock si Rock’in’Iasi , urmeaza un turneu de 10 orase in Romania si Republica Moldova cu Dedicated To (at) si un turneu de doua saptamani in Vestul Europei in lunile iunie-iulie.
Line-up
Cosmin- chitară/voce
Dan- chitară bass/voce
Tudor- tobe/voce

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress