Thursdayrated: Annie Lennox

AnnieLennox-Nostalgia-AlbumCover1

Ș-apăi am fost aseară la premiera spectacolului cu opera „Lucia di Lammermoor” (montare nouă), o reprezentație demnă de oser, de la regie și până la prestația artiștilor. De cacao. Imaginați-vă că harpa din orchestră (care are o intervenție importantă în „Lucia”) a fost înlocuită cu o clapă Yamaha cu efect de harpă. Sinistru. Ce să mai zic de dirijor cu tempii lui lenți la cabalete… De manierismele folclorice ale soliștilor nici nu vreau să-mi amintesc. Dar scopul a fost atins, după unele laude de pe Facebook aplauzele de la final au durat 9 minute…

Și uite-așa mă prăbușesc într-o nostalgie a vremurilor când la Opera Națională Română din Cluj-Napoca vedeam spectacole mult mai bune, mai ales la premierele din deschiderea stagiunii. Acu’ la ce să mă mai aștept? Poate-or înlocui și flautul cu o altă orgă. Casio, de-aia pentru copii.

A propos de nostalgie, „Nostalgia” se cheamă și următorul LP Annie Lennox, album ce va ieși pe piață la începutul lui noiembrie. Discul va conține 12 cover-uri, doar de ce să facă ceva nou când ne poate arăta cum știe ea să cânte piesele altora?

Anyway, n-are rost să mai vorbim de Annie Lennox, o cunoaștem cu toții și îi respectăm munca; haideți mai bine să ascultăm varianta ei de „Summertime” al lui Gershwin. Am auzit-o cântată și de Peter Gabriel, și de Patricia Kaas și de încă alte zeci de indivizi. Voi ce părere aveți?

Sper să vă cadă bine. Dați mai departe. Un weekend splendid!
Nu uitați de aniversarea de 5 ani a Fabricii de Pensule de mâine, care se va încheia cu MuXi Party, începând cu orele 22.00!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress