Lansare „nu mă numesc Eu!” – Gabriel Bota

Librăria Book Corner şi Editura Eikon vă invită sâmbătă, 6 octombrie, începând cu ora 12.00, la o întâlnire cu poetul Gabriel Bota. Întâlnirea este prilejuită de lansarea celui de-al treilea volum al autorului – nu mă numesc Eu!, volum apărut recent la editura clujeană Eikon.

Alături de Gabriel Bota se vor afla invitaţii: Aurel Codoban, Vasile Sebastian Dâncu şi Ştefan Manasia.

Despre volum:

„De mult n-am mai fost atât de convins de calitatea poetică a unei gândiri, cum sunt de cea a lui Gabriel Bota.” (Aurel Codoban)

„În ciuda titlului cu ecouri de avangardă, poemele strânse între coperţile volumului nu mă numesc Eu! adoptă mai cu seamă atitudinea neomodernimului ceremonios, oracular, suav, declarat liric. Adică în răspăr cu poetică şi literatura congenerilor: antilirici, prozaici, narativizanţi(cartea va putea fi citită, prin urmare, ca simptom al unei, neesare, întoarceri, revizitări a precedentului dulce stil)” (Stefan Manasia)

Despre autor: Născut în 13 aprilie 1982. Absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca şi al unui masterat în Sociologie politică. Volume de poezie: Diavoli în rai, 1999, editura Sigma Plus și Un secol de poezie în oraşul Paliei, Antologie, 2012, Editura Emma.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress