Watumi Festival & Fringe

watumi_fringe

Watumi Festival & Fringe are loc in Brasov in perioada 22-26 Iulie si aduna trupe de teatru si artisti din Romania, Franta, Anglia, Coreea, Belgia, Germania, Japonia, Turcia. Acest eveniment ofera o platforma de expunere oricarui artist si sa transmita un mesaj pozitiv publicului sau. In acelasi timp, prin crearea unui mediu dinamic, vibrant si stimulativ, doreste sa ofere publicului neavizat oportunitatea unei initieri in lumea artei.

Conceptul de Fringe s-a nascut in 1947, in Edinburgh, cand opt trupe de actori au urcat pe scena Festivalului International de Teatru din Edinburgh fara a fi fost invitate. Fringe este un festival deschis, care permite oricarui artist sa se exprime.

Watumi Festival & Fringe isi propune sa transforme Brasovul intr-un spatiu destinat celebrarii artelor si libertatii de exprimare. Locatiile de anul acesta sunt: Piata Sfatului, Cetatea Brasov, Bastionul Tesatorilor, Parcul Titulescu, Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu”, Muzeul Prima Scoala Romaneasca, Canalul si Bastionul Graft, Turnul Alb si Turnul Negru, Muzeul de Etnografie, Muzeul de Istorie, Casa Negustorilor, Centrul Musashino, Centrul Cultural Reduta, Pietrele lui Solomon, alte piatete si locuri stradale special amenajate.

Mai multe informatii pe site-ul evenimentului, Watumi.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress