Expo: Anti-Monument @ CoPilot FdP

CoPilot / etajul unu Fabrica de Pensule

14 noiembrie 2018 – 15 decembrie 2018
Event Time: 15:00-19:00

15 noiembrie – 15 decembrie 2018
vernisaj: 14 noiembrie, ora 19:00

Expoziția de proiecte Anti-Monument este rezultată în urma atelierului My Anti-Monument organizat la Fabrica de Pensule. Atelierul a generat mai curând o întâlnire-dezbatere, decât una de găsire de soluții pentru obiecte-monument destinate spațiului public.

Proiectele expuse de Raluca Mateiu, Silviu Medeșan, Alexandra Mocan exprimă frontal criticile aduse spațiului public din România contemporană.

Scopul acestui atelier este familiarizarea tinerilor cu conceptul monumentelor alternative sau cu conceptul de contra/anti-monument, precum şi înțelegerea şi aprofundarea abordărilor legate de artă de for public / artă în spațiul public. De asemenea, atelierul are rolul de a încuraja imaginarea şi proiectarea unui monument alternativ într-un spațiu considerat critic, din Cluj sau din România.

Program cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress