Dezbatere: Noi construcții La Terenuri?

Pentru toți mănășturenii dar și restul clujenilor interesați de protejarea spatiilor în Cluj!
Am descoperit recent proiectul propus de cei de la Trans Form pentru zona grădinilor de lângă spațiul Verde de La Terenuri. Știm că este o zonă construibilă dar cu anumite limite impuse de Planul Urbanistic General (PUG). Proiectul propus încalcă regulamentul de urbanism și depășește înălțimea reglementată prin PUG Cluj pentru zona UM4 unde se propune proiectul. Regimul maxim admis este de 2 subsoluri, parter și 3 etaje, proiectul propune 2 subsoluri, parter și 9 etaje.

Propunem tuturor celor interesați o dezbatere prin care să analizăm situația actuală și să exprimăm ce ne dorim de la acest spațiu și ce efecte poate avea dezvoltarea acestuia pe termen mediu și lung.
La dezbatere vor fi prezenți Silviu Medeșan (arhitect din partea inițiativei La Terenuri-Spațiu Comun în Mănăștur), Dragoș Dascălu (arhitect și specialist în jurisprudență urbană din partea Centrului pentru Mediu Contruit) cât și membrii Grupului de inițiativă pentru Mănăștur.

Când: Miercuri 18.04, ora 18.30.
Locația: urmăm să o confirmăm (sperăm să obținem o sală în Cinema Dacia).
Link video al proiectului propus:https://web.facebook.com/LaTerenuriSpatiuComunInManastur/videos/819728838226991/
Situația sesizată de noi: https://web.facebook.com/pg/LaTerenuriSpatiuComunInManastur/photos/?tab=album&album_id=819761398223735

Cartierul dar și orașul nostru are nevoie de cât mai multe spații verzi, nu de o densificare fără etică și viziune!
Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a arăta autorităților și investitorilor privați că trebuie să asculte comunitățile și cetățenii lor înainte de a iniția ‘investiții’ în orașul nostru.

FB Event

Urmăriți mai jos o discuție despre cele semnalate mai sus între arhitectul Silviu Medeșan, co-inițiator al proiectului La Terenuri și deputatul independent Adrian Dohotaru:

Video de prezentare al proietului imobiliar:

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress