Jurnal Urban Up! @ Turnul Croitorilor

Coordonatorii arh. Diana Galoș, arh. Eliza Jurca, arh. Silviu Medeșan, antrop. Laura Panait, împreună cu cei peste 100 de liceeni clujeni participanți vă așteaptă luni, 18 decembrie 2017, la orele 18:00, în Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj la expoziția rezultatelor atelierelor pentru liceeni, Jurnal Urban Up! Intrarea este liberă. 

Încheiem prin „Jurnal Urban Up! Cluj” o toamnă fructuoasă! În al cincilea an de activitate, Asociaţia De-a Arhitectura a lansat proiectul „Urban Up!”, prin care își diversifică portofoliul cu încă o grupă de vârstă, cea a liceenilor. Sub egida programului „Împreună cu Lidl (Lidl Romania) pentru un viitor mai bun”, proiectul a fost selectat în urma unui concurs în domeniul proiectelor educaționale.

În zilele de sâmbătă, pentru a avea un timp dedicat lucrului împreună, De-a Arhitectura a propus liceenilor întâlniri cu profesioniști din domeniul mediului construit (arhitecți, urbaniști, ingineri, antropologi). Celebrăm împreună cu ei, cu voi și cu toți cei interesați, prin „Jurnal Urban Up!” faptul că au acceptat invitația noastră și împărtășim o parte din materialul, gândurile și atmosfera întâlnirilor noastre.

Dacă cunoașteți persoane de orice vârstă interesate de subiectele pe care le tratează Asociația De-a Arhitectura, aduceți-le cu voi! Vom fi încântați de cunoștință!

Dacă ai participat la atelierele noastre, vino la Comunitatea Urban Up! pentru a urmări activitatea noastră în continuare.

Expoziţia „Jurnal Urban Up! Cluj” va rămâne deschisă în Turnul Croitorilor până pe 31 decembrie 2017, în orele de program ale Centrului de Cultură Urbană Cluj-Napoca (str. Baba Novac, nr. 2): luni-vineri: 9:00-17:00.

Vă aşteptăm!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress