Expoziție Mi Kafchin @ Fabrica de Pensule

O expoziție tristă
Superliquidato, etajul întâi

până pe 1 iulie

 

Mi Kafchin: Am petrecut ani eterni în Fabrică, aici întâlnindu-mi familia de artiști ce m-a educat, susținut și încurajat. Toți acești oameni au fost la un loc, ca într-o Academie, vizitată de ambasadori ai artei, critici, curatori, oameni pasionați. Au fost șapte ani minunați în niște spații acum demolate, fără vreo plăcuță memorială ori urma că acolo s-au făcut capodopere și prietenii.

 


Expozițiile pot fi vizitate de marți până sâmbătă, între orele 16.00 și 20.00, doar cu ghidul de expoziție, Helga Thies – pe care o găsiți la etajul întâi. Pentru informații suplimentare sau vizite în afara programului (doar cu programare) puteți să ne contactați la adresa de email visit@fabricadepensule.ro sau la numărul de telefon (+4) 0727 169 569.

__

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.
Program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress