Master your inner strenght@Ecstatic Dance


„Tigrul se întorsese de la vânătoare și întins pe pământ, învelit în manta lui vărgată, privea soarele cum amurgea. Încrederea liniștită i se citea pe chip și calmul așezat al trupului său puternic emana un amestec de mândrie și forță. Ochii i se ațintiseră – o clipă – asupra unui mistreț ce venea încet pe drumul lung și alb, însă apoi, sătul fiind, își întoarse privirea spre apus. Imediat ce ajunse destul de aproape ca să poată fi auzit, mistrețul începu să strige:

-De ce dormi tu, tigrule, când căprioarele aleargă libere nu departe de aici și animale mai puțin vestite decât tine au parte de cel mai mare ospăț? Trezește-te din somnul tău, scutură-te de lenevie, tigru de nimic! Smulge-te din pământ, tu, buruiana lungă, și nu tigru, ce ești!

Tigrul se ridicase în picioare, traversase în doar câteva secunde toată distanța ce îi despărțea și își înfipse colții în gâtul mistrețului.

-Lasă-mă în pace, lasă-mă! striga, însă tigrul îl scutura puternic.

Când deodată își descleștă colții din strânsoare, mistrețul căzu gâfăind la pământ:

-Vin din partea fratelui tău, îți aduceam vești…

– De ce nu mi-ai spus…?! Ți-aș fi iertat cârteala!…”
(fragment din Bestiarul Ecstatic Dance)

Fiind conștineți de forța care există în interiorul nostru, avem posibilitatea de a ne exprima și de a ne manifesta în diferite forme. În această ediție, vă propunem să ne însușim puterile și să ne asumăm direcția în care le îndreptăm. Cu aceeași forță putem crea sau putem distruge. De noi depinde ce exprimăm și ce vrem să manifestăm în jurul nostru.

Deschideți-vă simțurile și veniți să pătrundem împreună într-un spațiu dincolo de minte, în care nu dansăm, ci suntem dansați!

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăți. Dansul si mișcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri și sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignoram sau nu le înțelegem. Ecstatic Dance este un mediu primitor și propice pentru a te descoperi pe tine, dansând singur sau interacționând cu ceilalți.

Programul serii:
18:30 – 19:15: Body warm-up – Yoga / Irina Mărincaș
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey with Dex
21:30 – 22:00: Cool-down with tibetan bowls / Zsolt Sütő

Ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun și droguri.

Nu este nevoie de experiență.
Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică.
Să vă aduceți haine comode și nu uitați de apă! 🙂
Pentru sesiunea de yoga e indicat sa aveți cu voi câte o saltea de yoga. Vom aduce și noi câteva pentru cei care nu au iar dacă aveți o saltea în plus vă încurajăm să o aduceți pentru a o oferi cuiva din grup. Dacă tot nu vor ajunge saltele, se poate face yoga și fără, având în vedere că podeaua locației va fi curată.

Data: Vineri, 21 aprilie 2017
Locație: Reactor de creație și experiment, Strada Petőfi Sándor nr. 4, Cluj-Napoca
Suport: 30 RON

IMPORTANT: Numărul de participanți la eveniment este limitat. Pentru a participa te rugăm să completezi formularul disponibil aici:
https://goo.gl/forms/ID8YQLm9DC4Qcb1y2

Detalii și noutăți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress