Our Environment Remixed Live/@Parcul Central

Sunetele naturii din Cluj se transformă în muzică electronică, iar în 13 mai te invităm în Parcul Central din Cluj la evenimentul de lansare al proiectului Our Environment Remixed, finanțat din Fondul Jazz in the Park. Vino să redescoperi natura printr-o multitudine de sunete mixate, transformate în muzică electronică de Jozsi.

„E ca și cum ai deschide o fereastră și le-ai arăta oamenilor cum pot asculta natura.” J.I.

Pentru că orașul nu sună rău întotdeauna, mai ales atunci când și parcul și natura au ceva de zis, proiectul artistului József Iszlai vine ca o provocare interesantă pentru noi, oamenii de hamac și dornici de festivaluri și muzică faină.

OUR ENVIRONMENT REMIXED: sunetele parcului pot să creeze muzică, iar fiecare dintre noi putem contribui la un astfel de proiect. Ideea presupune realizarea unui pupitru de muzică electronică care să funcționeze pe baza sunetelor înregistrate în parc. Sistemul va fi gândit pentru interacțiune astfel încât fiecare vizitator va avea ocazia să creeze muzici electronice din sunetele copacilor, păsărilor, mediului în care va fi amplasat sistemul de sunet. Lansarea oficială a albumului și proiectului va avea loc în 13 Mai, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Vă invităm atunci să auzim parcul într-unul dintre cele mai interesante dialoguri om-natură-artă.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress