Open the gates@Ecstatic Dance II

15967160_10158255154760657_1312908744_o

„Pe urmă mi se păru în visul meu că mă preschimbasem în cerb şi coarne mari creşteau pe capul meu. Mi se încolăceau acum în jur şi mă strângeau tot mai tare şi creşteau tot mai uriaşe, până când pământul întreg şi tot cerul erau cuprinse în încolăcirile lor.

„Unde îţi pui puterea? Ce faci cu puterea ta?” mă întreba codrul.

(…) Dar în sfârşit am izbutit să scap din încolăcirea aceasta şi să păşesc iarăşi în codru, purtându-mi însemnele, înaintând fără a mă clătina pe picioare. Nicio umbră nu mă urmărea din spate.” (fragment din Bestiarul Ecstatic).

În acest început de an, vă invităm să ne deschidem porţile şi să descoperim comorile ce le avem în interiorul nostru. Inspiraţi de calităţile cerbului, ne propunem să fim mai încrezători şi constienţi de drumul pe care suntem, îngrijindu-ne de darurile şi autenticitatea noastră.

Unde ne punem puterea? Ce facem cu ea?

Aşa cum cerbul îşi înnoieşte coarnele periodic, fiecare dintre noi descoperim noi resurse pentru etapele noi din viaţa noastră. Fiecare moment este asemenea unei porţi.

Ce porţi deschidem şi ce porti nu deschidem?

Cu fiecare poartă deschisă experienţei trăite împreună, participăm la a crea o lume mai conectată, bazată pe siguranţă şi încredere. Deschide-ţi simţurile şi pătrunde într-un spaţiu dincolo de minte în care nu dansezi, ci eşti dansat!

Programul serii:
18:30 –19:15: Body Warm-up cu Bence / contact improvisation
19:30 – 21:30: Ecstatic Dance / a musical journey by Pavlov
21:30 – 22:00: Violin & guitar cooldown / Fluffy & Mr. Grey

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă, fără prejudecăţi. Dansul si mişcările sincere au rolul de a scoate din noi trăiri şi sentimente adânci pe care poate de obicei le refulăm, le ignorăm sau nu le înţelegem. Este un mediu primitor şi propice pentru a te căuta pe tine, dansând singur sau interacţionând cu ceilalţi.

Ringul de dans este un spaţiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun şi droguri.

Nu este nevoie de experienţă.
Deschis pentru orice vârstă şi condiţie fizică.
Să îţi aduci haine comode şi nu uita de apă! 🙂

Data: 20 ianuarie 2017
Locaţie: Casa Tranzit, Strada George Bariţiu nr. 16, Cluj-Napoca
Intrare: 30 RON

Pentru a participa la Open the gates este important să completezi un scurt formular disponibil aici:
https://goo.gl/forms/4ZzPdM11mD1HjM9f2

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress