On Failing @Temps d’Images #9

vernisaj: 8 noiembrie 2016, 18:00
Expoziția va fi deschisă pe perioada festivalului.

de: Aici Acolo Pop Up Gallery (RO)
curatori: Edith Lázár și Flaviu Rogojan

Artiști: Alexandra Crețu (RO), Alle Dicu (RO), Marta Hryniuk (PL), Agnieszka Kucharska (PL), Alexe Lupea (PL), Maciej Nowacki (PL), Ola Zielińska (PL)

Proiectul expozițional își propune să exploreze ideea de proces artistic drept în lucru, între imaginarea inițială a lucrării și schimbările constante ce caracterizează maniera în care aceasta este produsă. Orice act artistic este în primul rând unul emoțional și individual, compus din îndoială, plictiseală, umor, experimentare. Expoziția se bazează pe acele ’accidente fericite’, experimente eșuate, oportunități ratate și alte eșecuri care produc neașteptate înțelesuri prin erori și greșeli.

Aici Acolo Pop Up Gallery este un proiect de reactivare a unor spații urbane nefolosite din Cluj-Napoca prin organizarea de expoziții și evenimente de artă contemporană cu artiști tineri, aflați la începutul carierei. Locațiile sunt de regulă spații comerciale falimentare sau clădiri uitate, ignorate de trecători, aflate în așteptarea unui nou început.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress