Expoziție de grup | Cu excepția riveranilor

Fabrica de Pensule
Pilot, etajul trei 
7 octombrie – 3 noiembrie
vernisaj: vineri, 7 octombrie, ora 19:00

Expoziție de grup cu artiști rezidenți în Fabrica de Pensule

Răzvan Anton / Dragoș Bădiță / Maria Brudașcă / Radu Cioca / Denisa Curte / Oana Fărcaș / Robert Fekete / Cristina Gagiu / Mihai Iepure-Gorski / Lucian Indrei / Ciprian Mureșan & Adrian Ghenie / Musz / Flaviu Rogojan / Eugen Roșca / Șerban Savu

Fără a exista o legătură intenționată între lucrările prezentate, tema centrală încorporează întâmplarea de a împărți un timp, spațiu și domeniu de activitate comun. Făcând abstracție de mediul artistic în care activează fiecare, artiștii participanți își asumă rolul experimental al expoziției și acceptă provocarea de a expune împreună.

Pornind de la un indicator rutier cu un mesaj confuz pentru multe persoane, ”CU EXCEPȚIA RIVERANILOR” dă un impuls artiștilor din Fabrica de Pensule de a colabora într-un context nou, într-un mod de ”blind date”. Fără a ști inițial ce vor expune ceilalți colegi, fiecare artist va introduce în expoziție o lucrare personală, alterând rezultatul final al acesteia.

Expoziția marchează începutul unei serii noi de expoziții în spațiul Pilot, oferind artiștilor din Fabrica de Pensule ocazia de a expune împreună și de a-și prezenta noi lucrări de artă.


Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress