Noapte bună! | Linia de producție pentru copii

2d142986-e7d0-4bf0-a104-3413034541dd 9c5d4b07-4787-470e-98e6-0486c73ef69e

Vă invităm sâmbătă, 1 octombrie, la cel de-al doilea spectacol din Linia de producție pentru copii, mini-stagiunea dedicată celor mici: Noapte bună!, un spectacol non-verbal de teatru de umbre al companiei Hopa-Trop.

recomandat 2+
durata: 30 de minute

un spectacol conceput de Beatrice Iordan
cu: Ana Cucuta și Beatrice Iordan (actori), Daniel Pop și Florin Iordan (muzicieni)

Noapte bună! prezintă o imagine poetică asupra visului cu ajutorul luminilor, umbrelor, a sunetelor date de instrumentele live, a mirosului de levănțică, ce ne amintește parcă de somnul liniștit al unui bebeluș. Spectacolul este potrivit pentru copii de vârstă mică, cu imagini nonagresive, cu sunete date de instrumente live plăcute auzului copilului mic.

bilete: 10 lei
rezevări
eveniment facebook


Linia de producție este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress