Friday, I’m in Love: And Also the Trees

AATT

Salutare, dragii mei, şi bine aţi revenit la Friday, I’m in Love! Invitații de astăzi sunt britanicii de la And Also the Trees dar până să vorbim despre piesa lor, vreau să vă spun o scurtă poveste. În 2013, am auzit de festivalul Dark Bombastic Evening pentru prima dată și asta deoarece erau invitați And Also the Trees. Nu am mers atunci pentru că AATT era singura trupă de care am auzit din tot festivalul şi nu am vrut să risc. Anul ăsta, aversiunea mea faţă de risc nu mai e aşa mare şi m-am hotărât să merg la DBE chiar dacă nu s-a schimbat mare lucru. Ştiu doar 4 nume de pe line-up: 3 din ele am ascultat voluntar (King Dude, Spiritual Front, Crippled Black Pheonix) și una din trupe (Batushka) din cauză că m-a obligat un prieten. Deși nu cred că mai pot să-l numesc așa, după experiența respectivă. Oricum, majoritatea trupelor de la DBE vor fi la în primă audiție pentru mine, deci anything is possible. Abia aştept.

Revenind la And Also the Trees, cică vizita lor în România și în alte țări pe unde nu mai fuseseră înainte (Ucraina, Lituania, Japonia) a fost o sursă de inspirație pentru albumul lansat anul acesta, Born Into the Waves. Tema centrală a albumului este iubirea şi ideea lor iniţială era să transforme/ reinterpreteze cântece de dragoste din diferite părţi ale lumii.

Una din sclipirile albumului e piesa Bridges, o poezie urbană despre drumuri şi poduri. Versuri romantice şi metaforice cântate într-un stil ce aduce a Nick Cave, chitară atmosferică şi aritmii surprinzătoare, toate acestea contribuie la crearea unei sofisticate poveşti de dragoste. Vă las să o ascultaţi şi vă sfătuiesc, ca de fiecare dată: iubiţi-vă-ţi mulţi!

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress