Re: ARTA @ Cinema Arta Cluj

Re ARTA - afis_vert (1)

Re: ARTA

1-3 iulie 2016
cinema ARTA
(str. Universității, nr.3, Cluj-Napoca)

Vă invităm la evenimentul Re: ARTA ce va avea loc în perioada 1-3 iulie 2016 la cinematograful ARTA și care marchează un prim pas în reactivarea acestui spațiu.

Acest eveniment încurajează participanții să împărtășească amintiri legate de cinema, precum și dorințe legate de viitorul acestuia, oferind ocazia de a exprima aceste lucruri, scriind și schițând în spațiul amenajat în foyerul cinematografului. De asemenea, vor fi organizate proiecții de filme ShortsUp, ateliere pentru copii și un tur ghidat al spațiului.

Începând cu seara de vineri 1 iulie, pornind de la grafica realizată în interiorul foyerului, participanții vor fi îndemnați să își aștearnă dorințele, poveștile, ideile și pasiunile de care vom ține cont în viitoarele noastre activități.

În noaptea de sâmbătă, 2 iulie, Cinema ARTA va fi gazda proiecțiilor ShortsUp, în cadrul cărora, timp de 8 ore, vor fi derulate filmele scurte premiate la Oscar, Sundance, Berlin și Clermont-Ferrand.

Evenimentul Re: ARTA este de asemenea dedicat și copiilor, pentru aceștia fiind pregătite ateliere creative în care este urmărită stimularea imaginației și abordarea interdisciplinară.

Nu în ultimul rand, participanții vor avea parte de un tur ghidat în spațiile cinematografului, unic nu doar prin istoria sa, ci și prin însăși cladirea de patrimoniu în care se află.

 

Program:

Vineri 1 iulie: 20:00 – Deschidere eveniment & Prezentare lucrare de Lucian Sandu-Milea

Sâmbătă 2 iulie: 20:00 – 05:00 Proiecții de film ShortsUp

Duminică 3 iulie:

10:00 – 12:00 Atelier pentru copii

19:00 – 19:45 Tur ghidat al cinematografului

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:

contact@cinema-arta.ro.

Facebook cinema ARTAcluj
Eveniment Facebook Re: ARTA

Evenimentul este parte din proiectul „Connecting Comm(on)unities” realizat în Cluj și Izmir. Proiectul este axat pe revelarea memoriei a două spații culturale din aceste două orașe diferite și importanței acestora pentru viața urbană.

Organizator:

Asociația ARTA în dialog în parteneriat cu Urban Tank

Un proiect Urbaniada, cu sprijinul ING Bank

 

Finanțat de:

TANDEM – Cultural Managers Exchange Turkey

Co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress