ARTbecedar #4: T de la Teatru în cutie

sâmbătă, 21 mai, ora 11:00 & ora 14:00

Fabrica de Pensule

Cristina Gagiu coordonează cel de-al patrulea atelier ARTbecedar, T de la Teatru în cutie. Sub coordonarea artistei, copiii vor învăța cum să construiască propriul teatru dintr-o cutie de carton, cum să deseneze și animeze personajele de poveste și cât de ușor poate fi să realizezi propriul spectacol cu ajutorul unor obiecte simple, câteva culori și multă imaginație.

Cristina Gagiu (n. 1969) – artist vizual; trăiește în Cluj și lucrează în Fabrica de Pensule. A absolvit Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu” din Cluj. În lucrările ei, Cristina Gagiu folosește în principal mediul picturii figurative și al graficii.

Facilitator atelier: Apai Emese

Înscrieri aici

eveniment facebook


ARTbecedar este un program dedicat celor mici, în care părinții își pot împlica copiii în activități creative conduse de artiști din Fabrica de Pensule și din comunitatea artistică din jurul acesteia. Copiii au ocazia de a intra în contact cu artiștii și de a învăța de la ei despre diferite tehnici și medii artistice, prin activități practice și jocuri. Fiecare sesiune este condusă de un artist coordonator și un facilitator care ajută la comunicarea grupului și la păstrarea unei dinamici active, prin care toți copiii participă la activități.

Prin participarea la atelierele ARTbecedar copiii acumulează, printr-un limbaj accesibil lor, cunoștințe despre arta contemporană, familiarizându-se cu teme, subiecte sau artiști contemporani. După fiecare atelier, copii pot să-și ia din lucrări acasă, iar o parte din acestea vor constitui obiectul unei expoziții, la finalul primei serii de ateliere.

Atelierele ARTbecedar au loc în fiecare sâmbătă, în două sesiuni, pentru grupele de vârstă 6-9 ani și 10-13 ani:
11:00 – 13:00 | 6 – 9 ani
14:00 – 16:00 | 10 – 13 ani

Taxă de participare: 10 lei pentru fiecare atelier.
Număr maxim de participanți: 10 copii / atelier.

Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare pentru fiecare atelier. Atelierele vor avea loc la Fabrica de Pensule, în atelierele artiștilor sau în spațiile de evenimente (locația va fi anunțată participanților în prealabil).

Informații suplimentare: Corina Bucea – corinabucea@gmail.com


Seria de ateliere face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress