Ecstatic Dance la Casa Tranzit

Ecstatic Design Afis Parteneri

 

Ecstatic Dance Cluj-Napoca | Opening Up | 13 mai 2016

Oamenii sunt născuţi pentru a dansa.
Dacă nu crezi asta, cu siguranţă te vor convinge milioanele de clipuri din întreaga lume în care copii mici şi foarte mici reacţionează instant în momentul în care aud o muzică pe placul lor şi incep să danseze natural, fără reţineri, fiecare în felul său. Dansul este o parte importantă din noi.
Deşi această nevoie elementară de a ne mişca liberi nu trece odată cu înaintarea în vârstă, mulţi dintre noi uităm ce înseamnă să dansezi doar pentru a te exprima, fără a ţine cont de cei din jur. Să dansezi pur şi simplu de dragul de a dansa. Să te bucuri de muzică, de corpul tău şi de prezent.
Atunci când dansăm o facem de obicei la un curs de dans, unde e nevoie să respecşi anumite reguli, posturi şi o serie de paşi, sau în cluburi, unde ne alegem cu atenţie mișcările pentru a ne conforma normelor sociale sau a ne face plăcuţi celor din jur. Am uitat ce înseamnă să dansăm sincer, exact aşa cum simţim, fără să ne pese de nimic altceva.
Conceptul de Ecstatic Dance s-a născut la începutul anilor 2000 pe plajele din Hawaii ca o formă de exprimare liberă şi de apreciere a muzicii prin dans. De atunci, sute de oraşe din întreaga lume organizează seri de Ecstatic Dance la care oamenii vin pentru a experimenta ceva inedit.
Ecstatic Dance Cluj-Napoca se caracterizează printr-un spaţiu deschis infinitelor posibilităţi, o practică de meditaţie prin mişcare, un loc de explorare prin joacă. Ecstatic Dance înseamnă câteva ore lipsite de obiective și aşteptări, în care ai posibilitatea de a fi tu însuţi în fiecare clipă, acceptându-te aşa cum eşti.
Eşti aşteptat într-o călătorie non-verbală spre deschidere şi expansiune cu ajutorul dansului şi al mişcării, în care corpul se poate elibera, conectându-te într-o manieră intimă cu sine şi cu grupul. Muzica va fi singurul ghid şi îţi va oferi un colaj de ritmuri şi melodii variate care te vor face să vibrezi într-un infinit de peisaje şi senzaţii.
Vei pătrunde într-un spaţiu dincolo de minte în care nu dansezi, ci eşti dansat.
Evenimentul va începe la 18:30 cu o oră de yoga cu Edó, urmată de două ore şi jumătate de muzică şi dans ecstatic. La final, cei de la Cercul Întreg ne vor bucura cu un moment muzical pentru relaxare.
Ringul de dans va fi un spaţiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului este interzis consumul de alcool, tutun şi droguri.
Oamenii sunt născuţi pentru a dansa iar vineri, 13 mai, la Casa Tranzit, ești aşteptat pentru a-ți aminti acest lucru.
Pagina de Facebook Ecstatic Dance Cluj: https://www.facebook.com/EcstaticDanceCluj/
RSVP prin formularul din pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/1006728862747226/

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress