The melon piece or 37 minutes of make believe | Repetiție deschisă cu Andreea Novac @ Fabrica de Pensule

Aflată în rezidenţă la Fabrica de Pensule în luna iulie, Andreea Novac deschide cercetarea asupra conceptelor de frumuseţe, dezgust, utopie şi linişte şi vă invită joi, 23 iulie, de la ora 20.00 la o repetiţie deschisă, într-un cadru relaxat şi informal.

The melon piece or 37 minutes of make believe este un spaţiu ficţional, care funcţionează suprapus spaţiului scenic, în care gândurile apar de niciunde, se materializează, se izbesc de pereţi şi dispar sau dimpotrivă, persistă cu încăpăţânare, devin zgomotoase şi preiau controlul.

Folosindu-se de utopie, dezgust, linişte şi frumuseţe şi fără a se feri de mijloace teatrale, The melon piece vorbeşte, esenţialmente, despre plăcerea de a imagina.

_____

Andreea Novac s-a născut în 1981. A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti, iar în 2008 a absolvit UNATC, secţia Coregrafie. Creează, începând cu 2005 piesele Aici totul e diferit, B-26-Dans, Corp şi anti – Corp, Aici, acum, Dance a playful body, Pretend we make you happy, Despre tandrețe. Piesele sale au fost prezentate pe scene din ţară şi din străinătate. Beneficiază de burse şi rezidenţe în Italia, Estonia, Marea Britanie, Olanda, Ungaria, Luxemburg, Irlanda, burse pentru cercetare asupra mişcării în Italia şi Germania şi este o obișnuită a festivalului Impulstanz Viena. Creează coregrafie pentru teatru şi film.
_____

RAP este un program de rezidențe pentru artiști și producători în domeniul dansului contemporan care se desfășoară în sala RAP din Fabrica de Pensule, Cluj cu sprijinul Centrului Național al Dansului.
_____

Evenimentul face parte din proiectul Hotspot.art – Artă și Cultură Contemporană pentru Comunități, finanțat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României și derulat de Fabrica de Pensule.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress