MuZA2015: LeXi @ Parc Est

Afis-muZA-16-mai

Sâmbătă, 16 mai ora 19 la Scena de langă Salcie (vezi harta)

Muzica Zilelor Arhitecturii 2015 – reprezintă seria de petreceri şi concerte care vor încheia fiecare seară din cele 7 zile ale evenimentului.

LeXi – Silviu Medeșan locuiește și lucrează ca arhitect în Cluj. Este fost membru A.St.A. și unul din organizatorii Zilelor Arhitecturii din 2007 si 2009. În 2007 ia parte la sedința legendară când conceptul muZA (muzica Zilelor Arhitecturii) este introdus în programul oficial ZA. Este redactor al blog-zinei slicker.ro unde scrie recenzii despre muzică și arhitectură. Din 2013 activează și ca DJ, inițiind party-uri precum Luciri Optzeciste, Luciri Atomice sau MVXI. Setlist-ul de la muZA2015 va îmbina cea mai ’arhitecturală’ muzică din 2007 până azi.

Party-ul va avea loc la Salcia din Parcul Est.

PS: Cum se ajunge: destinația este punctul 7 de pe harta de mai jos. Cel mai rapid mod este cu un/o taxi/biță până pe str. Tulcea 24 și apoi intrebi de conducta galbenă din stufăriș care te va duce la un pod (punctul 6), la 100 m după ce treci podul o iei la stânga încă 300 m. Mai există variante dinspre Mall sau Selgros detaliate mai jos:

Harta Habitat Gheorgheni

 

FB event

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress