Crowdfunding RiverFest#1 pe Someș

River Fest v2 from Rares Cosma on Vimeo.

 

DONEAZĂ AICI!

RiverFest este primul festival dedicat Somesului navigabil, care se va desfăşura chiar pe malurile acestuia!

RiverFest va avea loc în 12-14 iunie 2015, în zona parcului “La Butuci”, parc creat din bârne și bucăți de lemn (multe asimetrice) care se integrează perfect în atmosfera rustică şi eco-friendly a festivalului. Locaţia unică, centrală şi cu tradiţie în Cluj, va da un farmec aparte manifestărilor culturale şi artistice din program. În plus, vom avea la dispoziţie şi terasa Cotton Club.

Festivalul presupune 3 zile de muzică şi arta contemporană, iar participarea e liberă. Autorizaţiile pentru folosirea acestui spaţiu au fost deja eliberate de către autorităţile locale, iar pregătirile sunt în toi.

Fondurile pe care le vom obţine vor fi alocate amenajării spaţiului şi vor acoperi doar o mică parte din costurile organizatorice.

Suntem ‘Urban Legends’, o asociaţie tânără şi ambiţioasă şi ne propunem să arătăm tuturor potenţialul acestui râu, prin diferite manifestări culturale. Navigarea pe Somes este deocamdată indisponibilă, însă nu imposibilă. Dorim ca prin acest eveniment să dăm un imbold autorităţilor pentru a urgenţă lucrările.

RiverFest marchează începutul unei noi abordări în organizarea de evenimente în Cluj Napoca!

15896_860087320715398_3395376550558226943_n

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress