Linia de producție: Fabrica de Pensule + Reactor + ZUG.zone

liniaprod

Linia de producție
Fabrica de Pensule + Reactor + ZUG.zone
________
Ghinga @ Fabrica de Pensule
vineri, 17 aprilie 2015, ora 20.00 | Sala Studio
________
În 4D @ REACTOR de creație și experiment
sâmbătă, 18 aprilie 2015, ora 20.00

________
Zéró / Zero @ ZUG.zone
duminică, 19 aprilie 2015, ora 20.00

________
Trăiește Orașul! Tur ghidat prin triunghiul performativ al Clujului
vineri, 17 aprilie & duminică, 19 aprilie
orele 17.00 – 19.30

În weekendul 17 – 19 aprilie, Fabrica de Pensule împreună cu REACTOR de creație și experiment și ZUG.zone vă invită la o incursiune în triunghiul performativ independent al orașului. Trei seri, trei spații, trei spectacole recente și o mulțime de întâlniri, artiști, idei și minute petrecute împreună vă așteaptă vineri, sâmbătă și duminică în cadrul programului Linia de producție, care de această dată iese din Fabrica de Pensule și merge în vizită și la Reactor și ZUG.zone.

Fiecare zi din weekend este o ocazie de a descoperi câte un spectacol, ce fac artiștii și companiile de teatru tinere din Cluj, de a vă întâlni cu echipele care susțin scena de teatru independent clujeană și de a explora ce îi conectează.

Și pentru a descoperi și mai mult ce leagă cele trei spații, vă propunem, pentru un număr limitat de participanți, și două tururi ghidate conduse de Lala Panait și Lavinia Gliga.Trăiește Orașul! Tur ghidat prin triunghiul performativ al Clujului va uni cele trei puncte din programul de weekend și vă va oferi o incursiune în spațiul dintre ele, pentru a crea o imagine completă asupra geografiei performative independente a Clujului.

Pentru mai multe informații:
www.fabricadepensule.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress