Thursdayrated: nobody.one

nobody.one

Azi slicker.ro împlinește 6 ani (la toamnă îl „dăm la școală”). Cu această ocaziune, sigur că da, avem la Thursdayrated un strașnic ansamblu instrumental rusesc, să nu uităm scopul mai sus amintitei rubricuțe (teoretic) săptămânale.

Așadar, trupa nobody.one ia ființă în orașul Samara, fiind de fapt proiectul chitaristului Serghei Tabacinikov, pe la începutul anilor 2000. În 2004 își încep bogata activitate concertistică. Discografie: „Head Movies” (2010), „Does” (2012), „The Wall Eater” (2013) și recentul „OCEAN ECHO” (2014), pe care îl puteți asculta integral aici, chiar vă recomand cu căldură să îi acordați 47 de minute din timpul vostru și să-l băgați. La volum mare (dacă se poate). Albumul ăsta așa m-a impresionat încât l-am pus pe locul 3 în topul meu de 5 albume pe 2014. Topul integral (împreună cu cele ale colegilor mei Biro, Ale Păcu și Le Xi) va fi publicat mâine. Ei sunt catalogați ca indie, rock și post rock. După albumul ăsta, mai degrabă îi încadrez la un power prog (hai și un pic de metal pe ici pe colo). Discul are un sound plin, jucăuș, extrem de melodios, nici obsedant, nici deprimant dar aproape deloc comercial, categoric unul dintre cele mai bune albume instrumentale pe care le-am ascultat. Atât de bun încât dacă-i pui orice voce îl strici.

Piesa pe care o ascultăm se numește „Edgie the Wall Eater”, de pe LP-ul din 2013, însoțită de un clip mișto (dar neoficial).

Sper să vă cadă bine. Un weekend splendid! LA MULȚI ANI, slicker.ro!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress