Thursdayrated: Copeland

copeland

Prima zi de joi a lunii decembrie, of, of, ce-a trecut și anul ăsta… Decembrie, lună a cadourilor, despărțirilor, împăcărilor și clasamentelor. Și, bineînțeles, a ornamentelor din mall-uri și de pe străzi, care mai de care mai grot…, dar nu ăsta e scopul.

Copeland, trupă categorisită nu de puține ori ca emo, se formează în 2001 la Lakeland, Florida, din vocalist-chitarist-pianistul Aaron Marsh și basistul James Likeness. Formula este completată rapid de Bryan Laurenson (chitară), Jonathan Bucklew (tobe) și, mai târziu, de Steven Laurenson (chitară). Discografie: „Beneath Medicine Tree” (2003), „In Motion” (2005), „Eat, Sleep, Repeat” (2006), „Dressed Up & in Line” (2007) și „You Are My Sunshine” (2008). După acest album, membrii trupei decid în unanimitate să se despartă, dar nu înainte de un turneu de adio. Surpriza emisiunii: album nou, „Ixora” (noiembrie 2014)!

Vă propun să ascultăm piesa „Chin Up”, de pe „You Are My Sunshine”, piesă pe care, în epocă, o ascultam pe repeat ca un cretin. Și nu, nu cred că-i emo

Sper să vă cadă bine. Un weekend splendid! Nu uitați de Motorama!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress