Friday, I’m in Love: HAERTS

haerts_promo

Salutare, dragilor, bine aţi revenit la Friday, I’m in Love! Săptămâna asta m-am îndrăgostit de noul album Mark Lanegan Band şi iniţial voiam să fie Mark invitatul acestei ediţii. Însă, precum suntem obişnuiţi, piesele lui sunt cam pesimiste, fiind potrivite mai degrabă pentru rubrica „Despărţirea fonică a săptămânii” de pe www.howhipisthis.ro/. Anyway, am renunţat la ideea de a vă deprima, că oricum au făcut-o ploaia şi frigul zilele astea şi am zis să vă prezint ceva drăguţ, fresh şi optimist, adică trupa HAERTS (care normal că trebuie să se scrie un pic altfel ca să se vadă că-s cool).

Deşi nu şi-au lansat încă albumul de debut, HAERTS sunt destul de băgaţi în seamă de critici iar aşteptările legate de albumul ce se va numi, bineînţeles, HAERTS sunt mari. Eu, sincer, nu ştiu dacă o să reuşească să se remarce, mai ales că sound-ul lor e destul de similar cu al celor de la CHVRCHES, Haim ş.a. Dar este un sound ce prinde în perioada asta, iar piesa Be The One pe care vă invit azi să o ascultaţi este chiar simpatică. Pe un fundal poppish, neted şi destul de previzibil, vocea caldă a lui Nin Fabi spune, fără nicio reţinere „Be the one that I’d lie for/ Be the one that I would die for” sau “Be the one I love too much”. Foarte nice, aş spune.

Dar gata cu trăncăneala, vă las alături de HAERTS şi lovesong-ul lor şi vă urez, ca de fiecare dată: iubiţi-vă-ţi mulţi!

https://soundcloud.com/haertsmusic/be-the-one

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress