Pescărușul. Ultimul act

pescarsul

Pescărușul. Ultimul act
de A.P. Cehov

Duminică 27 septembrie ora 20:00, la Fabrica de Pensule.

REZERVĂRI.
__________________________________


Spectacol de teatru-concert
Durata: 55 min

regia: Carmen Lidia Vidu
interpreți/coregrafi: Ioana Marchidan și István Teglás
muzica live: Ovidiu Chihaia
soprană: Cătălina Antal
producător: On Stage
__________________________________

“Pescărușul. Ultimul act” este un spectacol vizual în care pescăruși se plimbă mereu pe scenă și, într-o stare de nerv și abandon, ne lasă să vedem frânturi de oameni, de microfoane, cabluri, chitară, mască, scenă… Textul spectacolului are la bază al patrulea act al piesei “Pescărușul” de A.P. Cehov, una dintre cele mai jucate și iubite piese din lume. Regizoarea Carmen Lidia Vidu realizează un spectacol de teatru-concert, o combinație de muzică de operă, muzică post-rock, dans contemporan, teatru. Toate într-o oră de emoție, de iubire, de poveste.

__________________________________

Regizor: Carmen Lidia Vidu este cel mai tânăr regizor care a montat pe scena Teatrului Național din București („Privighetoarea și trandafirul” de Oscar Wilde – premiera în 2007), este primul și cel mai spectaculos regizor de teatru multimedia din România. Spune despre ea că nu respectă nicio regulă atunci când creează un spectacol și vede noțiunea de spectaculos diferit de alți regizori. Spectacolele ei sunt speciale, ca o stare, folosesc un limbaj artistic diferit și transformă de fiecare dată tehnica în emoție autentică. 3 spectacole montate de Carmen Lidia Vidu se joacă în prezent în teatre din București: „Pescarul și sufletul său” la Teatrul Odeon, „Pescărușul. Ultimul act” la Teatrul Elisabeta și „Cântec de leagăn. O poveste despre Maria Tănase”.

__________________________________
Spectacolul face parte din proiectul Linia de Producție, proiect cultural derulat de Fabrica de Pensule și finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

__________________________________
Durata: 55 min
Bilete: 15 lei (preț întreg) / 10 lei (reducere pentru elevi, studenți, pensionari)
Contact: studio@fabricadepensule.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress