Friday, I’m in Love: Coil

Coil_band

Bună ziua, dragii mei şi bine v-am găsit la o nouă ediţie a emisiunii Friday, I’m in Love! Azi nu am chef de dulcegării, ba dimpotrivă, aşa că vom avea nişte invitaţi mai speciali şi anume Coil cu piesa lor Love’s Secret Domain.

În timp ce EDM-ul este “genul” preferat al majorităţii, eu încă trăiesc cu impresia greşită că dacă ascult Coil şi Nine Inch Nails, nu am nevoie de niciun (alt) fel de EDM. Impresia asta e la fel de greşită ca şi cea legată de metal: who needs metal when you’ve got Sisters of Mercy? Oricum, până îmi schimb concepţiile astea, discografia Coil e suficient de voluminoasă şi interesantă încât să îmi satisfacă aceste nevoi.

Piesa care dă titlul celui treilea album al lor, “Love’s Secret Domain”, mai pe scurt LSD, este o piesă plină de încărcătură sexuală în care se prezintă viziunea celor de la Coil mai puţin romantică asupra dragostei: dragostea este perversă, dragostea este dementă, dragostea este bolnavă ca şi trandafirul lui William Blake. Stilul cu care John Balance scuipă versurile şi ritmurile chiar dansante ale piesei îţi creşte arousal-ul până în momentul în care îţi vine să dansezi ca tinereii ăştia din clip, care la o primă vedere te fac să vrei să suni la Protecţia Copilului.

Ok, eu mă şi pun pe dansat şi vă las alături de Coil şi nebuniile lor, nu înainte de sfatul de final: iubiţi-vă-ţi mulţi!

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress