RAP#2: we need to talk about lorgean

_MG_9281web

spațiu RAP, etaj II

marți, 26 august 2014, ora 20.00

 

Jean-Lorin Sterian vă invită pe 26 august 2014, ora 20.00, în spațiul RAP / Fabrica de Pensule, pentru a asista la un recital de dansuri populare ale sinelui, prilej cu care se vor pune marile întrebări: Suntem născuți pe o săgeată deja pornită? Care este animalul tău preferat? Ce este lorgean? Vom descoperi împreună ceea ce știm și ceea ce nici el nu știe încă.

Prezentarea este adresată unui grup restrâns de 17 oameni. Intrarea este liberă.

Înscrieri și detalii se pot afla la adresa weneedtotalkaboutlorgean@gmail.com până duminică, 24 august 2014, la ora 24.00
_______________________
Evenimentul este prezentarea publică a celei de-a doua rezidențe din cadrul programului RAP în 2014, la care au participat Jean-Lorin Sterian (artist), Olivia Grecea (producător) și Eduard Gabia (mentor).

RAP – rezidențe, ateliere, public este un program cultural derulat de Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Asociația Colectiv A, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Programul are loc în sala RAP din Fabrica de Pensule, strada Henri Barbusse 59-61, etaj II, Cluj.

Organizatori:

Centrul Național al Dansului – București (CNDB) este singura instituție publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susține, dezvolta și promova dansul contemporan. Statutul său de instituție de spectacole dar și de finanțator al coregrafiei contemporane, face din CNDB o instituție singulară și vitală pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România. CNDB încurajează cercetarea, experimentul și inovația în câmpul practicilor și teoriilor din arta contemporană și contribuie la crearea unui mediu favorabil dialogului, reflecției și dezbaterii.

www.cndb.ro

Colectiv A este un ONG cultural, membru fondator al spațiului de artă contemporană Fabrica de Pensule din Cluj. Asociația promovează cultura activă prin proiectele pe care le propune și le susține în România și în străinătate. Principalele obiective al asociației sunt realizarea festivalului internațional Temps d’Images și coordonarea proiectului La Terenuri. Pe lângă aceste proiecte, Colectiv A participă la dezvoltarea scenei culturale prin workshop-uri de dans contemporan, producții de spectacole interdisciplinare, rezidențe artistice ș.a.m.d.

www.colectiva.ro

RAP – rezidențe, ateliere, public este un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress