Ultimul Parallel@Fabrica de Pensule

groundfloor-parallel-0789

Spectacol – ultima reprezentație de la Cluj | eveniment de strângere de fonduri

Încheiem stagiunea de la Fabrica de Pensule cu cea de-a 20-a reprezentație Parallel, un eveniment caritabil care își propune să contribuie la dezvoltarea carierei Luciei Mărneanu – protagonistă în spectacol, care, în urma unei selecții riguroase, a fost admisă pentru a-și continua studiile de Master la una dintre cele mai prestigioase școli inderdisciplinare de arte performative din Europa, DasArts – din Amsterdam.

La numai 6 luni de la premiera din decembrie 2013, spectacolul Parallel, produs de GroundFloor Group în coproducție cu ColectivA a parcurs o traiectorie de invidiat. A fost prezentat la festivaluri în Sibiu, Arad, Timișoara, București, Sfântu-Gheorghe; a primit Premiul UNITER pentru Debut (acordat Luciei Mărneanu și Letei Popescu), Premiul Special și Premiul pentru Scenografie (acordat lui Gyopár Bocskai și Valentin Oncu) al Festivalului Atelier din Sfântu-Gheorghe.

Vă invităm Joi, 26 iunie, de la ora 20:00 să sărbătoriți cu noi, să (re)vedeți spectacolul și să stați la un pahar de vorbă după spectacol cu creatorii, prietenii și fanii lui, într-o atmosferă informală, deschisă, relaxată. Seara va continua cu multe surprize și o petrecere la care atmosfera va fi asigurată de inegalabilul danaga. Contribuția minimă la acest eveniment este de 50 lei, care vă asigură loc la spectacol și acces liber la party + snacks. Fondurile strânse vor fi înmânate la final Luciei.

Haideți să sărbătorim și să o susținem pe Lucia împreună!

=============================================

Spectacolul ”Parallel” semnat Ferenc Sinkó și Leta Popescu are la bază experiențele protagonistelor Lucia Mărneanu și kata bodoki-halmen. Creat din propunerile celor două artiste și din texte scrise de întreaga echipă, spectacolul provoacă printr-o abordare directă a temelor: corp, identitate sexuală, refulare, acceptare. Corpurile în mișcare, drag-show-ul și muzica originală de kata bodoki-halmen și danaga fac spectacolul dinamic și penetrant.

Recomandat persoanelor peste 16 ani. Spectacol în limba engleză, cu supratitrare în limba română.

Cu: Lucia Mărneanu, kata bodoki-halmen

Concept/ Coregrafie: Ferenc Sinkó
Regia: Ferenc Sinkó și Leta Popescu
Texte: echipa
Scenografia: Valentin Oncu
Costume: Gyopár Bocskai
Cântece: kata bodoki-halmen
Muzica: danaga
Asistent tehnic: Attila Almási

Producător: GroundFloor Group
Coproducător: ColectivA

Bilete: 15 lei / 8 cu reducere
Folosiți formularul de rezervare de aici, veți primi un email pentru confirmare.
Pentru rezervările făcute în ziua spectacolului nu vă putem garanta locuri în sală, mulțumim pentru înțelegere.

Urmăriti pagina de facebook a spectacolului!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress