Friday, I’m in Love: Russian Red

russian red

Bună seara, dragilor, şi bine aţi venit la Friday I’m in Love! Prima oară când am avut-o invitată la emisiune pe Russian Red cu Loving Strangers eram încă easily impressed de tipe de genul şi deşi am crezut că mi-a trecut, am ascultat albumul ei nou şi am rămas plăcut surprinsă.

Albumul se prezintă în felul următor: fiecare piesă poartă un nume de băiat, titluri inspirate din numele prietenilor ei, cu care nu s-a combinat neaparat, dar care au influenţat-o în căutarea sensului vieţii şi al dragostei. Albumul se numeşte Agent Cooper (de aceea mi-a şi atras atenţia, în primul rând), Russian Red mărturisind că Agent Cooper este întruchiparea dragostei imposibile, pe care nu o poate avea pentru că Agent Cooper este un personaj fictiv. Cum să nu ţi se pară drăguţă? Pe băiatul pe care vi l-am pregătit astăzi îl cheamă Michael P. şi spanioloaica ne spune cât e de singură în absenţa lui.

Vă las să ascultaţi piesa asta al naibii de catchy (asta suna ca de pe Vice) şi de frumos aranjată şi vă mai zic ceva: iubiţi-vă-ţi mulţi!

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress