Friday, I’m in Love: Beck

beck-peter-hapak-cdfef6850f781bc7f36402bd823f6f8387105882-s6-c30

Bună ziua, dragii mei! După o scurtă vacanță de la dragoste, Friday I’m in Love se întoarce cu o nouă ediție, în care îl avem invitat pe nimeni altul decât Beck. Lansarea albumului Morning Phase e unul din cele mai importante evenimente muzicale de anul ăsta, de până acum, așa că piesa pe care am ales-o pentru azi e cea care deschide albumul și care se intitulează Morning.

La fel cum Lars von Trier își permite să facă auto-referințe, incluzând în Nymphomaniac vol. 2 o scena identică cu cea din Anticristul, și Beck în piesa asta folosește același acord de chitară care a fost folosit în piesa ce deschidea albumul Sea Change din 2002. Dacă în The Golden Age, sfârșitul unei relații era cert și singura soluție părea să fie evadarea, aici anticiparea sfârșitului dă naștere la întrebarea „Can we start it all over again this morning?” și la un sentiment de optimism și încredere. Arcade Fire se întrebau și ei în Afterlife, „Can we work it out?”, Broken Bells spun pe Perfect WordI thought love will always find a way” și aș putea continua cu exemplele, acest subiect părând să fie unul recurent în repertoriul artiștilor și-n viețile oamenilor.

Dar să nu ne mai gândim la astfel de probleme, piesa lui Beck e frumoasă și grațioasă iar în combinație cu soarele de afară merge de minune. Ascultați-o și iubiți-vă-ți mulți !

P.S.:  Nu uitați că ne distrăm diseară la Last of the Famous!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress