Friday, I’m in Love: Broken Bells & Ringo Starr

broken bells

Bună ziua, dragilor! Bine aţi venit la o nouă ediţie a emisiunii Friday I’m in Love! În ziua de azi, atât în muzică cât şi în alte arte, tare greu este să vii cu ceva nou şi original, de aceea ne întâlnim tot mai des cu revival-uri sau artişti care sunt, cum ar spune Trent Reznor, a copy of a copy of a copy of a copy.

O idee bună este să combini ce s-a mai făcut până acum într-un mod cât mai inedit, şi ştim că Danger Mouse e plin de idei bune, cum ar fi: să combine un album alb (The Beatles – The White Album) cu unul negru (Jay-Z – The Black Album) pentru a face ceva gri (The Grey Album). Ideile lui bune nu se opresc aici, precum veţi putea observa şi în piesa pe care vreau să v-o propun, And I Love Her.

Azi, 7 februarie, se împlinesc 50 de ani de la turneul Beatles în US şi de la apariţia lor la Ed Sullivan Show, şi toată săptămâna s-a sărbătorit acest lucru, artişti precum Sting, Lenny Kravitz sau The Flaming Lips oferindu-ne versiunea lor a pieselor Beatles. Broken Bells, de asemenea, au adus tribut beatleşilor şi au facut-o foarte creativ: au combinat tobele lui Ringo Starr de pe I am the Walrus, cu synth-urile lui Danger Mouse şi cu vocea suavă a celeilalte jumătăţi Broken Bells, James Mecer (adică solistul de la The Shins).

În plus, pentru ca efectul să fie şi mai mare, la un tv vechi s-au pus imagini cu tânărul Ringo în acţiune. Şi a funcţionat: o piesă de dragoste din anii ’60 cu vesuri atât de romantice încât azi ar părea old-fashioned, sună fresh şi actual, dar în acelaşi timp îţi trezeşte sentimente de nostalgie şi te face să te gândeşti: oare cum ar fi fost să fi simţit, pe propria piele, Beatlemania? Vă las, aşadar cu această întrebare şi cu Broken Bells, cu care ne întâlnim şi diseară, la LAST OF THE FAMOUS (doar au album nou şi fain) dar nu înainte de îndemnul final: iubiţi-vă-ţi mulţi!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress