Crowdfunding: Lost in Transition

lost in transition

Cine suntem?

Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru și film, care a luat naștere în anul 2011. Suntem cinci tineri ambițioși – actori și regizori de teatru și film, care prin ideile și inițiativele noastre ne propunem să contribuim activ la definirea culturii independente din România. Ne dorim să surprindem și să experimentăm în permanență atât pentru a crește profesional, cât și pentru a aduce în discuție publicului teme esențiale ale societății actuale.
Spectacolele, performance-urile și happening-urile noastre sunt construite pentru spațiile alternative prea puțin exploatate, dar cu un mare potențial pentru publicul de azi.

Pentru mai multe detalii legate de proiectele și realizările noastre, accesați: www.createactenjoy.com

Proiectul „Lost in Transition”

Cea mai nouă producție Create.Act.Enjoy este un spectacol de teatru-dans, creat pentru spații alternative. Prin intermediul spectacolului, aducem în discuție teme precum: tranziție, schimb cultural, limite sociale, diversitate, transformare. Lost in Transition pornește de la ideea că societatea de astăzi se află într-un moment de răscruce: între comoditate și acțiune, între stagnare și reacție, între rutina și inovație. Scenariul spectacolului, care are la bază un concept propriu, este o expunere comică a situațiilor dintre oameni și a lipsei comunicării dintre ei.

Spațiul fictiv al spectacolului este aeroportul – un spațiu neutru, un No Man’s Land în care oamenii vin sau pleacă,stau sau se grăbesc, se întâlnesc sau se despart. Aeroportul este un spațiu tranzitoriu în care oamenii se reunesc, iar diferențele și asemănările dintre ei devin vizibile. Pentru unii, stilul calculat și matematic al acestui spaţiu a devenit o parte importantă din viaţa personală sau profesională. Lost in Transition vorbește despre oamenii aflați în tranziție: fie că pleci, fie că revii, aeroportul devine filtrul nevoii pentru schimbare.

Formele de exprimare artistică prin care am ales să aducem în fața publicului aceste teme sunt dansul și muzica live. Vrem să concretizăm aceste idei într-un mod cât mai accesibil, adresându-ne unui public variat, necondiționat de vârstă, sex sau naționalitate.

Echipa

Pe lângă cei cinci membri Create.Act.Enjoy (Diana Buluga, Alexandra Felseghi, Raluca Lupan, Mihail Onaca, Cristian Pascariu) vom coopta un număr de 5 artiști care ne vor ajuta la materializarea ideii regizorale (Sinkó Ferenc, Alexandra Caras, Adrian Popa, Simina Pițur, Vasile Gherghel).

Mai multe detalii despre echipa Lost in Transition poți citi aici:http://createactenjoy.com/oamenii-din-spatele-povestii-echipa-lost-in-transition/

Considerăm că proiectul Lost in Transition va aduce un plus teatrului independent din Cluj-Napoca prin inovativitatea temei alese, prin îmbinarea muzicii live cu dansul contemporan și prin amploarea echipei, caracterizată de o pregătire serioasă în artele performative.

De ce să te implici?

Demararea proiectului „Lost in Transition” implică o sumă de 2 500 euro, necesari pentru acoperirea costurilor de producție (scenografie, costume, echipament tehnic) și a costurilor de promovare (afișe, flyere, caiete program etc.).

Cu ajutorul tău, prin intermediul platformei Creștem idei ne propunem să strângem o parte din banii necesari, urmând ca cealaltă parte să fie acoperită din parteneriate și resurse proprii.

În ceea ce ne privește, calitatea unui act artistic nu ține de cadrul în care se desfășoară, ci de oamenii care îl înfăptuiesc. Teatrul nu poate exista fără public. E o relație de interdependență. De aceea, avem nevoie de tine!

Lost in Transition este un spectacol despre voi, care se va materializa cu sprijinul vostru!

Parteneri media: iEST.ro, Art Act Magazine,
AvocatNet.ro

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress