Walk inside the box / think outside! @ Fabrica de Pensule

1403232_656846444346486_155756767_o

Sâmbătă 19 octombrie ora 18:00 la Fabrica de Pensule – „Walk inside the box / think outside!” un proiect de Isa Balog împreună cu Zsuzsanna Vass și Andrei Ungureanu (intrare liberă).
Thinking outside the box înseamnă a gândi diferit, într-o manieră non convențională sau după o perspectivă nouă. Fiind în strânsă legătură cu « problema celor nouă puncte » (care constă în a lega, fără a ridica creionul, 9 puncte cu ajutorul a numai patru linii drepte), expresia desemnează un mod original, creativ și astuțios de a gândi – uneori definit drept gândire laterală.

Proiectul constă în prezentarea mai multor medii (dans, instalație, foto, proiecție video, desen), combinate într-un parcurs inițiatic care ne transportă în diferite etape explicând derularea și importanța fiecăreia dintre ele. Încerc să creez un raport de interdependență între etapele care se succed. Un joc în care acestea se suprapun, se completează, se combină, fuzionează.

Evenimentul este desfășurat în cadrul programului RAP – rezidențe, ateliere, producții în sfera culturii coregrafice contemporane, organizat de Centrul National al Dansului București în parteneriat cu Fabrica de Pensule.

 

 

 

 

 

 

 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress