Expoziția „The Cutting Edge”

Expozitie Cutting Edge

 

Asociația Culturală Art Act organizează vineri, 27 septembrie, de la ora 17:00, vernisajul expoziției The Cutting Edge 2nd Edition, la Casa Matei Corvin din Cluj-Napoca. Expoziția va reuni lucrările a 22 de artiști emergenți, studenți ai unor universități de prestigiu din Europa.

Asociația Culturală Art Act ‒ prin programul Tineret în Acțiune ‒ a organizat The Cutting Edge 2nd Edition, proiect ce a adus împreună 22 de tineri artiști pentru o serie de workshop-uri și discuții menite să dezvolte conștiința asupra problemelor de mediu. Schimbul de experienţă internațional a avut loc între 5 și 14 august la Beliș, în județul Cluj şi a implicat artişti din România, Italia și Spania.

Expoziția The Cutting Edge 2nd Edition este rezultatul celor zece zile ale evenimentului, toate lucrările fiind create în intervalul petrecut de artiști la Beliș. Tematica principală a lucrărilor a surprins aspecte legate de mediu și interacțiunea omului cu acesta.

Schimbul de experiență a reunit artiști din Barcelona, Cluj-Napoca și Verona, într-un cadru natural şi s-a constituit într-o serie de sesiuni de lucru menite să creeze un dialog între tehnicile de lucru specifice și elementele culturale distincte.

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la: dacian.pascuta@artactmagazine.roșicontact@artactmagazine.ro.

Proiect finanţat prin Programul Tineret în Acţiune.

UPDATE:  expoziția va avea loc abia în noiembrie, între 7 și 17, la Muzeul de Artă Cluj.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress