Thursdayrated: Pearl Jam

pearl-jam

Salutări cordiale la Thursdayrated! Ieri s-a lansat al doilea single de pe următorul album Pearl Jam și nu mă pot abține să nu îl împart azi cu voi. Știu, Pearl Jam nu prea se înscrie în condițiile Thursdayrated, dar piesa e atât de tare și clipul atât de fain… sper să mă iertați că trișez puțin săptămâna asta.

Normal că nu mă apuc să fac aici biografia Pearl Jam, nici nu intenționez lucrul ăsta, însă vreau să vă reamintesc că noul album se numește „Lightning Bolt” și va fi lansat pe 14 octombrie.

Eram în clasa a IX-a când a ieșit pe piață primul album Pearl Jam, și anume „TEN”. Fiind absolut înnebunit, îmi cumpărasem caseta poloneză și o frecam non-stop într-un walkman roșu și chinezesc care păpa 2-3 rânduri de baterii pe zi. Un coleg de clasă din cartier, cu care luam același autobus spre casă, îmi zice într-o pauză: „mă, nu știu ce tâmpenii asculți tu acolo, sincer, eu m-am uitat la clipul ăla cu Jeremy de vreo trei ori și să mă ia dracu’ dacă am înțeles ceva; nici din clip, nici din piesă; mie îmi place All That She Wants de la Ace of Base”. La care eu, care pe vremea aia eram mult mai tranșant când venea vorba de muzici, i-o tai scurt: „de-aia nu-nțelegi nimic și asculți Ace of Base că ești prost”. Sigur, anii au trecut și pe mine nu mă mai interesează (chiar așa de tare) cine ascultă sau nu ascultă Pearl Jam. Și în tot acest timp am mai învățat diverse lucruri despre proști, de pildă că dacă ești prost de mic, când ești mare numa’ te joci.

Nu vă mai plictisesc cu amintirile și glumițele mele cu proști, vă invit să savurăm „Sirens”.

Sper să vă cadă bine. Dați mai departe. Un weekend splendid!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress