Thursdayrated: Passenger

passenger

Bun găsit la Thursdayrated! Vremea bacoviană de afară și unele dureri mai mult sau mai puțin fizice îmi dau stări și sentimente contradictorii, pe de o parte îmi vine să mă arunc în pat și să zac, pe de altă parte n-am stare, parcă aș ieși și-aș dansa în ploaie. Cred că e grav.

Mai zilele trecute l-am văzut pe acest individ (și anume Michael David Rosenberg) la Vh1, sub denumirea de Passenger, cu o piesă nouă, „Holes” și brusc mi-am reamintit de el și de defuncta sa formație care se numea tot Passenger. Mi-am zis încă o dată „Tom Mcrae-i mai tare, da’ mere și ăsta” și m-am gândit să vi-l arăt azi la frumoasa rubrică.

Omul se naște în 1984 și începe să cânte la vârsta de 16 ani. În 2003 pune bazele formației Passenger, împreună cu Andrew Philips, în orașul natal, Brighton and Hove. Lansează un singur album, „Wicked Man’s Rest” (2007), ale cărui piese sunt compuse aproape în totalitate de Rosenberg. În 2009 trupa se destramă, moment în care Michael își începe cariera solo, reținând ca nume de scenă Passenger. Păstrând linia de folk-rock cumințel, fără foarte mari figuri și pretenții, pune pe piață LP-urile „Wide Eyes Blind Love” (2009), „Divers & Submarines” (iunie 2010), „Flight of the Crow” (septembrie 2010) și „All the Little Lights” (2012) cu single-ul „Let Her Go” care, la începutul lui 2013 ajunge no. 1 în topurile din 16 țări.

Piesa de azi se numește „Holes” și este al treilea single de pe cel mai recent disc al său.

Sper să vă cadă bine. Dați mai departe. Un weekend splendid!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress