DE.KOLECTI.F @ Boiler Club

dekolectif

Boiler Club se redeschide pe 20 septembrie cu DE.KOLECTI.F, o noapte specială powered by Rokolectiv şi dedicată muzicii electronice franceze şi germane, alături de Prosumer, MADmoizel şi Coş Mir.

PROSUMER [DE]

Prosumer, regele neîncoronat al Panorama Bar, va mixa pentru prima oară la Cluj. Prosumer e în primul rând DJ, cu majuscule. Unul dintre cei mai inspiraţi şi căutaţi. Numele de scenă al lui Achim Brandenburg e inspirat de Alvin Toffler – o fuziune între “producător” şi “consumator”. Prosumer nu vorbeşte germană, Prosumer vorbeşte house, atât în producţie cât şi în “consum”, indiferent dacă e în spatele standului Hard Wax, în studio pentru Ostgut sau cu microfonul în mână. “I try to keep a balance between pushing people’s buttons and surprising them. It’s all about having a good time together. I’m sharing my inner emotions. And dance music has got to be horny”, spune Achim.


______________________________________________

MADmoizel LIVE [FR]

MADmoizel se auto-intitulează Expressionist Synth Diva. Imaginaţi-vă o variantă feminină a lui David Bowie care s-a născut mult mai târziu, în ţara lui Serge Gainsgbourg. Un live show câmp de energie pură în care sintetizatoarele, vocea enigmatică schizoida şi atitudinea teatrală fac referinţă la Kate Bush, Laurie Anderson sau Nina Hagen. Ultimul EP MADmoizel, Lady Dandy, o colaborare cu Achim Dressler, a apărut în iunie anul trecut. Jumătate lady – jumătate dandy, MADmoizel este o reinterpretare a artistului androgin din avangarda anilor ‘70-’80 în context actual.


________________________________________________________

Cos Mir [RO]

Cos Mir e unul dintre cei trei iniţiatori, organizatori şi curatori ai Rokolectiv (Bucureşti), unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică şi arte conexe din România. În ultimii ani a mixat la festivaluri internaţionale de la Berlin (Club Transmediale) la Haga (Todaysart) şi de la Polul Nord până în Uruguay. Cos Mir deschide seara DE.KOLECTI.F cu un set condimentat cu hip-hop instrumental, cumbia, jersey club şi vogue house.

Cos Mir Mix by Radio Cómeme on Mixcloud

________________________________________________________

Seria de evenimente DE.KOLECTI.F are loc la Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Sibiu.

Organizatori: Goethe Institut, Institutul Francez, Boiler Club, Rokolectiv

Cu sprijinul: Elysee Vertrag-Traite de l’Elysee, Federal Foreign Office Germany, Orange, Renault, Şapte Seri

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress