Singura pistă de bițe din Cluj. Mere și-așa?

DSC00205

 

Când mi-am luat mountain bike, cu roți groase cât tractorul, știam eu ce știam… Facem pariu că soarele și temperaturile ridicate, apoi vântul și înghețul sunt de vină pentru starea pistei? Că de fapt, țara asta e doar un fenomen meteo cam extrem, lucrurile, istoria, geografia etc. pur și simplu ni s-au întâmplat. Sau cum ar fi învățat japonezii veniți în Valea Jiului, povestește I. D. Sârbu, prima expresie în limba RO – mere și-așa. Ultima sesizare de pe domnuleprimar.ro, unul dintre cele mai bune idei media din ultimii ani:

 

 

Stimate domnule primar,

pista de biciclete de pe malul Someșului este deteriorată astfel încât devine impracticabilă pentru bicicliști pe anumite porțiuni. De asemenea, pista nu poate fi folosită ca la început de amatorii de role pentru că suprafața s-a degradat la puțin timp de la recepția lucrărilor, astfel încât cineva pe role nu poate ajunge de la Sala Sporturilor în Parcul Rozelor.

DSC00207

Apoi, terenul de baschet din Parcul Rozelor, realizat relativ recent, dintr-un material similar cu pista, este parțial distrus și zgrunțuros, astfel încât calitatea jocului de baschet are serios de suferit.

Am ridicat aceste probleme la începutul anului 2013 la ceea ce primăria a denumit dezbateri publice cu privire la bugetul orașului, dar după 6 luni nu am primit un răspuns oficial cu privire la legitimitatea ori lipsa de legitimitate a cererii unor investiții de reparații în locurile amintite.

 

Câteva lămuriri sunt necesare pentru a oferi o minimă încredere cetățenilor că aceste consultări nu sunt strict o formă de publicitate electorală:

DSC00208

  1. Există prevăzute fonduri în bugetul de investiții sau de reparații din acest an pentru a repara pista și terenul de baschet? Dacă nu, pe când preconizați?
  2. Care sunt firmele care au executat lucrările pentru așa-zisa pistă de pe malul Someșului și pentru terenul din Parcul Rozelor și care este garanția de bună execuție pentru aceste lucrări contractate?
  3. De ce nu au fost amendate firmele constructoare pe perioada garanției de bună execuție, mai ales că lucrările au început să se deterioreze deja la câteva luni de la darea în folosință?
  4. Dacă municipalitatea nu reușește să dea feedback la consultări organizate centralizat la primărie doar câtorva persoane care își rup din timpul de muncă pentru a participa, cum va reuși să ofere răspunsuri coerente celor câteva sute de persoane implicate în deja semi-eșecul de buget participativ din Mănăștur, primul din lume care s-a realizat fără buget?

DSC00209

 

Cu respect,

Adi Dohotaru

cetățean

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress