Thursdayrated: The Reign of Kindo

reignofkindo

Astăzi, în prima zi de august, la Thursdayrated avem o formație foarte interesantă din Statele Unite: The Reign of Kindo.

M-am trezit dintr-un vis în care se făcea că stăteam pe o terasă pe plajă, la umbră, mă relaxam în sfârșit în vacanță… pahare cu cocktailuri de diferite culori se perindau prin fața mea, berile curgeau gârlă, toți prietenii la masă. Lipsea muzica. După brutala trezire încerc să caut un soundtrack pentru imaginile pe care mi le mai aminteam. Ar merge ceva jazzy nu prea agresiv, însă nici foarte chill. Da! Am material și pentru săptămâna viitoare, chiar înainte de plecarea în mult visata vacanță. Și am ajuns la concluzia că The Reign of Kindo se potrivește perfect.

După ce vocalistul trupei This Day and Age (Jeff Martin) părăsește trupa în 2006 ca să devină profesor de liceu, ceilalți membri îl recrutează pe Jeffery Jarvis (voce, chitară bas) și astfel se formează The Reign of Kindo, în Buffalo, New York. În 21 august 2007 lansează „The Reign of Kindo EP”, după care primul LP de studio, „Rhythm, Chord & Melody”, la aproape un an distanță (19 august 2008). Stilul abordat de băieți este unul complex, muzica foarte catchy, pe pagina oficială Facebook a trupei au precizat că sunt „makers of music”. Eu aș îndrăzni să-i cataloghez jazz-indie-prog pop rock. Urmează albumele „This Is What Happens” (2010), „Christmas EP” (2010) și recentul „Play With Fire” (30 iulie 2013). Componența actuală a trupei: Joseph Secchiaroli (voce, chitară), Steven Padin (tobe, voce), Danny Pizarro, Jr. (pian), Michael Carroll (chitară, percuție, instrumente de suflat) și Jeffery Jarvis (chitară bas, voce).

Piesa pe care vă invit să o ascultăm azi se numește „Romancing a Stranger”, face parte de pe cel mai recent LP și a fost înregistrată în cadrul „Live Sessions 2013”. Așa muzică aș asculta pe plajă.

Sper să vă cadă bine. Dați mai departe. Un weekend splendid!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress