Facem umbră Centrului la Colours of Cluj ?

Umbra pentru Centru - Colectivul de La Terenuri_web

În cadrul festivalului Colours of Cluj (1-4 august 2013), proiectul „Umbră pentru centrul Clujului” propus de colectivul de La Terenuri – Spaţiu Comun în Mănăștur a fost selectat spre realizare în urma unui Call for Projects. Proiectul constă în realizarea a 7 jardiniere mobile din materiale reciclate care vor aduce vegetaţie din zona La Terenuri în centrul oraşului. Aceasta acţiune se va desfăşura în 1 august şi va consta în umplerea jardinierelor cu pământ, mutarea plantelor (atent selecţionate de peisagişti astfel încât să nu sufere datorită schimbării de mediu) şi plimbarea lor pe rotile până la Clopotul de pe Bulevardul Eroilor. Odată ajunse aici plantele vor încerca să se facă plăcute de oraş făcând umbră trecătorilor la nevoie şi unde e nevoie (fiind pe rotile, oricine le va putea muta oriunde).

Pentru realizarea lucrurilor descrise mai sus e nevoie de ajutor atât pentru ”performance” cât și pentru construirea efectivă a jardinierelor. Acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 27 iulie 2013 de la ora 10:00 la sediul OSUT pe strada Ceahlăului (cart. Zorilor, între Facultatea de Arhitectură şi Căminele Observator). Materialele folosite provin de la Pavilionul Zilelor Arhitecturii 2013, care a fost instalat în Piaţa Unirii și apoi la Peninsula.

Cei interesaţi să lucreze la acest proiect alături de colectivul strâns în jurul proiectului La Terenuri sunt rugați să îl contacteze pe Silviu Medesan – 0748268624.

Mulţumim A.St.A., Asoc. Youth@Cluj-Napoca 2015 pentru materialul donat şi OSUT pentru găzduire!

Event FB.

La Terenuri – Spaţiu Comun în Mănăștur este iniţiativa locală a proiectului european Landscape Choreography desfăşurat simultam în 3 oraşe europene: Cottbus (DE), Cluj şi Taranto (IT). 

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress