DUBIOZA KOLEKTIV, cel mai exploziv live act balcanic, încinge atmosfera pe 2 august la Padina Fest

Dubioza Kolectiv

Dubioza Kolektiv, “cei mai creativi critici ai societății contemporane balcanice”, deschid seria de artiști care vor concerta la cea de-a patra ediție Padina Fest, între 31 iulie şi 4 august 2013, pe Platoul Padina, Munţii Bucegi.

Combinația reușită de dub, reggae, hard core și etno bosniac, precum și prestațiile live incendiare în peste 100 de concerte anuale pe scenele celor mai mari festivaluri europene au făcut ca muzica celor de la Dubioza Kolektiv să fie recunoscută ca o adevărată “voce” a Bosniei și a atras atenția unor canale media de renume precum BBC și Time Magazine. Soundul lor plin de forță și versurile politice explicite exprimă o revoltă împotriva corupției și îngrădirii libertății personale, un strigăt pentru pace.

Câștigători ai MTV EMAs 2011, categoria “Best Adria Act”, Dubioya Kolektiv are nu mai puțin de 6 albume de studio, dintre care unul proaspăt lansat vara trecută – Wild Wild East. În 2011 artiștii au fost nominalizați de către IMPALA (Organizația Companiilor de Muzică Independente Europene) pentru cel mai bun album independent al anului, alături de nume mari precum Skunk Anansie, Underworld și The National.

Și pentru că pe noi ne-au convins că nu poți cere dans și distracție fără ritmurile lor, Dubioza Kolectiv va încheia o zi plină de aventuri montane cu un concert incendiar în seara de vineri, 2 august 2013 pe Platoul Padina.

Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi. Aşa cum te-am obişnuit, pe toată perioada  festivalului, te vei putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Dar nu te lăsa pe o ureche! Strange bine şireturile bocancilor, echipează-te corespunzător şi înarmează-te cu mult curaj şi voie bună pentru că te aşteaptă o mulţime de surprize.

Alături de Dubioza Kolectiv vor mai urca pe șcenă,vineri, 2 august, formaţia de rock alternativ din Chişinău, Alternosfera, iar sâmbătă vom cânta alături de călătorii Al Jawala şi Urma. În concertele care vor ţine de miercuri până duminică, vor mai întreţine atmosfera Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

 

Biletele sunt disponibile în rețeaua myticket.

 


Mai multe detalii despre Dubioza Kolektiv :
PREMII :
2005 Davorin – Award for Musical Innovation
2005 Davorin- Debut Album of the Year (album “Dubioza Kolektiv”)
2007 Davorin- Music Video of the Year -urban/rock music (song “Dosta”)
2009 Indexi- Blues, Dub Reggae & all album of the Year (album “Firma Ilegal”)
2011 Indexi- Laureate of the Jury – Rock & all album of the Year (album “5 do 12”)
2011 MTV Adria- Best Adria Act
2012 Zlatna Bubamara- Best Band of the Balkan
2012 The Trophy of Bucovina
2012WebAward.Me – Best Personal Web
www.dubioza.org
http://www.facebook.com/dubioza
https://twitter.com/dubioza
http://www.myspace.com/dubioza

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress