RedBull premiază creativii festivalului la Pensinula Félsziget

peninsula
redbull_camping

Red Bull Art of Camping caută cele mai creative corturi şi rulote care vor campa la Peninsula Félsziget. Dacă sunteţi creativi, vă place să desenaţi, lipiţi, tăiaţi, mâzgăliţi şi alte lucruri cool cu care vă puteţi personaliza cortul sau rulota, atunci musai trebuie să vă inscrieţi în competiţia celor mai inediţi ”campişti”.

 Ce trebuie sa faceţi?

Nimic mai simplu – desenaţi o schiţă prin care să ne arătaţi cum doriţi să vă personalizaţi cortul sau rulota. Creioanele colorate, carioca sau materialele textile sunt la putere. Dacă doriţi să folosiţi şi altceva, făceţi-o cu încredere: ne dorim corturi cu personalitate! Încărcaţi opera voastra de artă pe https://www.facebook.com/events/162285633956848/ în perioada 1-10 iulie 2013. Pe baza numărului le ”Like-uri” (50%) şi votului unui juriu de specialitate (50%) vom alege 20 de schiţe care vor merge în etapa finală!

 Ce fac participanţii Red Bull Art of Campig?

Se distreaaaazzzzăăăăă la Peninsula Félsziget pentru că cei 20 de finalişti vor primi cele mai bune locuri de campare, chiar în apropiere de ”zona fierbinte” a festivalului pentru că toată lumea trebuie să le admire ”operele de artă”, vor primi gratuit 2 bilete pentru întreaga perioadă a festivalului, iar Red Bull asigură propriul party pack livrat direct la cort.

 Cine, ce şi cum la Art of Camping

Pentru că munca investită in cel mai creativ, inedit şi minunat cort sau rulotă trebuie răsplătită, va exista şi un premiu cel mare – un cort Field Candy şi două rucsacuri funcţionale cu care puteţi lua festivalurile cu asalt. ”Like-urile” de pe Facebook (50%) (https://www.facebook.com/events/162285633956848/), precum şi juriul de specialitate (50%) vor decide cine este cel mai cel dintre cei 20.

Dacă mai aveţi nevoie de informaţii daţi iama pe www.redbull.ro sau  www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial. Dacă nu, fuguţa la hârtie şi creioane şi începeţi procesul creativ! Tic tac! Tic tac!

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress