Fest: Jazz in the Park @ Parcul Central

program jazz

Născut în America anilor ‘70, Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune. Un week-end de muzică în Parcul Central, deschis publicului larg.

Pe scene se cântă jazz, blues, folk și muzică clasică, toate live, pentru cei aflați la plimbare în parc sau veniți special pentru eveniment. Seri de concert pe scena centrală, cu artiști de prim rang ai acelorași genuri, români și internaționali. Pături, sandwich-uri, biciclete, ringuri de dans, târguri vintage, de carte și artizanat, cluj și cafenea în aer liber.

Aducem clujenilor nu doar muzică jazz, ci ideea de jazz în sine: liniștea, bucuria, joaca, improvizația, libertatea. În muzică festivalului i s-ar spune de jazz, de swing, de blues, acustic, de clasică, de improvizație.

De dimineața până seara, în week-end-ul Rusaliilor, poți veni în Parcul Central din Cluj să asculți muzică, să bei un vin bun, să citești o carte într-un colț tihnit, să-ți cumperi una de la târgul de carte din parc, să-ți cumperi vreo găselniță artizanală de prins la pălărie sau de pus pe noptieră, tot de la târg, sau vreo antichitate sau vreo vechitură – avem târg și pentru așa ceva, să te întâlnești cu artiștii la o cafea în aer liber sau la vreo sesiune de improvizație, să participi la ateliere de dans sau de percuție, la recitaluri de muzică clasică. Îți poți întinde pătura pe iarbă sau hamacul între copaci, te poți plimba cu bicicleta de acasă sau cu una luată de la noi cu împrumut și poți asculta muzică, multă muzică, muzică bună, în verdele din centrul Clujului.

 via

Program:

program-final-parc

 

 

Hartă:

 

harta jazz

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress