Live: Soviet Soviet @ Gambrinus Pub

soviet

 

Miercuri 12 iunie, ora 21:30 în Gambrinus Pub:

SOVIET SOVIET
postpunk , garage , indie – Italia

Quantum Drive
indie , psychedelic , shoegaze – RO

Soviet Soviet ne aduc pentru a treia oară în Cluj Napoca post-punk italian, calitate și delir, toate garantate!

Începând cu 2008, cei trei membri au nimicit critici, scene, podele, pedale și caractere slabe prin muzica lor antrenantă și acorduri reci, mixând muzicalitatea nostalgiei cu agresivitatea genului. Amestecul de noise, indie, post-punk revival și garage rock prinde, este gustat, criticat și aclamat – până la un punct. Italienii au trecut de acel punct, l-au nimicit, pocit, transformat într-un prelung wall of sound, i-au adăugat un teribil bass și dinamism.

Soviet Soviet și-au ascuns muzica de soarele italian și au hrănit-o în țări austere.

Soviet Soviet sunt mândria prinților, prostituatelor, bestiilor și contradicțiilor.

Italienii au la activ sute de concerte, cucerind Europa, cât și Rusia, Turcia, Mexicul, la ora actuală pregătindu-se de turneu în SUA. Până și Pitchfork le-a remarcat apartenența la atipic (!!!):

„Soviet Soviet au o vedere de ansamblu a genului, ignorând barierele temporare și restricțiile geografice pentru a crea un gen numai al lor – de la galop frenetic până la un aprins deznodământ .”

Începând cu materialul de debut și până la „Summer, Jesus”, muzica acestora a trecut printr-o paletă a stărilor, sunetul îmbunătățindu-se considerabil, dar esența păstrându-și cruditatea.

via The Shelter Agency

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress