Krema Kawa, trupa basistului şi producătorului lui Manu Chao, în primul turneu în România se opreşte şi în Flying Circus

afis cluj ClujDupă ce a cântat pe aceeași scenă cu Charles Bradley, Bart Peeters, Korn, John Cale, Manu Chao, Skrillex, Netsky, Babylon Circus, Triggerfinger, DEUS, La Pegatina, Whitest Boy Alive, The Prodigy, Caravan Palace, Moby, Shantel & Bucovina Club Orkestar, Bomba & Stereo, Alt J, Foo Fighters, The XX, Ed Sheeran sau Django Django, trupa belgiană KREMA KAWA testează pentru prima oară Clujul în Flying Circus, avându-i invitaţi pe timişorenii de la Rubik’s Cube. Seara va continua cu un afterparty cu Vlad Bretan. Concertele vor începe la ora 22:00, intrare 10 lei.

Produs de BuBu Bookinghouse and Events, recomandat de Radio Guerrilla şi Padina Fest, turneul se va continua astfel: 17 mai – Fabrica – București, 18 mai – Moszkva Kafe – Oradea, 19 mai – D’arc Sub Pod – Timişoara, urmând ca trupa să revină pentru încă un turneu naţional în luna august, care deja cuprinde în lista sa festivaluri ca Bucovina Rock Castel Festival, Fân Fest, Balkan Station, Poiana Urbană.
Detalii www.bububooking.ro

Belgienii de la Krema Kawa au o singură ambiţie: să cucerească lumea. Din iarna anului 2010, componenţa trupei s-a îmbogățit cu nimeni altul decât Gambeat, basistul și producătorul celebrului Manu Chao. Sound-ul trupei a fost reîmprospătat, beat-urile vesele și însorite punând trupa într-o lumină cât se poate de favorabilă.
Gambeat, împreuna cu Werner Pensaert ( producător care a mixat pentru U2, Manic Street Preachers și foarte multi dj), creează o simbioza minunată, iar rezultatul este un album fierbinte. A devenit un blazon pentru industria muzicală și presă. Single-lul “Mon quarter” i-a dus pe locul 1 in topurile din Spania. Au fost difuzați la peste 100 de posturi radio din Spania! Ole!

Adeseori, formaţia KREMA KAWA este întrebată : “Cum este muzica voastră?”. Din păcate, nu poate fi vorba de o definire. Dar ei încearcă, totuşi, spunând: “ KREMA KAWA funcţioneaza ca un defribilator: chiar şi oamenii pe jumate morti îţi revin ascultându-ne. Acest tratament energetic prin percuţie cu tempo alert şi goarne văratice face ca mulţimea să devină sălbatică. Mai adaugă şi o sexy-keytar, o afro-chitară şi un bas încântător şi KREMA KAWA îţi intră în scenă. Stilurile Balcanic, Afro, Ska, Reggae… se amestecă asemeni celei mai tari cafele. ENERGIE! ”

Stilul abordat de Krema Kawa a fost testat cu sucees pe scenele unor festivaluri ca: Festival Mundial (Olanda), Lowlands (Olanda), Trutnov (Cehia), Hanna Hanna Art Gathering &Fest (Slovacia), A38 (Ungaria), Cross Club (Cehia), Ost Klub (Austria) AB (Belgia), Fuerteventura en Musica (Spania), Mano Mundo (Belgia), Casa Blanca (Belgia), Agrigento Sicilia La Notta de Bianca (Italia), Waldstock, Bar Zug (Elveţia) şi în multe alte festivaluri şi cluburi din Belgia şi Europa.
Toată lumea ştie ce înseamna “KREMA”, dar oare ce înseamna KAWA? Ei bine, se aseamană cu “ waka”( “Ridică-te de pe scaun”, in Swahili), reminescenţe ale trecerii alunecoase ale unui Kawasaki, dar în esenţă este pur şi simplu “ cafea”, în limba arabă. şi ştiţi că Arabica produce cea mai bună ceaşcă de fericire. KREMA KAWA iţi aduce fiesta/ distracţia!

Turneul este recomandat de Radio Guerrilla şi Padina Fest, a cărui a IV-a editie se va desfăşura anul acesta în perioada 31 iulie – 4 august, pe Platoul Padina din Munţii Bucegi (www.padinafest.ro).

KREMA KAWA este:
– Tim Arisu – Percuţie/vocal;
– Ken Pichal – Chitară;
– Bram Courmans – Saxofon;
– Wannes Minne – Trompetă;
– Floris Vanpachtebeke – Trombon;
– Jelle Van Giel – Tobe;
– Els Becu – Clape;
– Stijn Possemiers – Bass

Discografie:
Radiosingle ‘Cet été’ (2008)
Single ‘J’aime ta couleur’ (2010) Vocals by Billie Bentein, Live vocalist for NETSKY.
Album ‘En Tu Casa’ (2011) Produced by Manu Chao-Bass player Gambeat.
Single ‘Mon Quartier’ (2012) Drums by Jordi Geuens, Live Drummer for Selah Sue
Single ‘Situation’ (2013) Mixed by Werner Pensaert, Mixer for U2, Manic street preachers, Too Many Dj’s, dEUS,…

https://www.KREMAKAWA.be/
https://www.new.myspace.com/KREMAKAWA
https://www.facebook.com/KREMAKAWA
https://soundcloud.com/kremakawa
@KREMAKAWA on Twitter

RUBIK’S CUBE – TIMISOARA

Rubik’s Cube este o formaţie de rock alternativ din Timişoara, înfiinţată în anul 2011, compusă din Reisz Alexandru (chitara), Ciocan Gabriel (tobe), Gondoci Alexandru (voce, chitară) şi Horaţiu Silaşi (bass).
Piesele lor au structuri pop bazate pe progresii armonice, schimbări de tempo şi o combinaţie între sunetul brut şi neantrenat al punk-ului şi atmosfera psihedelicului.Printre influenţele lor se numără formaţii precum The Beatles, Pink Floyd, Pixies si MGMT.

Până acum au cântat în mai multe cluburi locale şi au performat la festivaluri de artă precum StudentFest, Street Delivery şi Acces Art. Au avut melodii şi prestaţii difuzate la posturi locale de radio şi au cântat pe aceeași scenă cu trupe precum Travka, The Amsterdams, Kumm, Urma, Grimus, Persona şi The Mood.

Recent au înregistrat material pentru primul lor EP care va fi lansat pe data de 24 mai şi va fi disponibil pentru download gratuit de pe pagina lor de Facebook şi SoundCloud. De asemenea melodiile vor putea fi vizionate şi pe contul lor oficial pe Youtube după data de 24 mai.

Concerte de promovare a Ep-ului vor avea loc în Sibiu, Cluj, Braşov, Bucureşti şi Timişoara.

https://www.facebook.com/RubiksCubeBand
http://www.myspace.com/rubikscubetm

un răspuns la Krema Kawa, trupa basistului şi producătorului lui Manu Chao, în primul turneu în România se opreşte şi în Flying Circus

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress