Pavilionul ZA2013 – Crossing Borders

pav za

Miercuri, ora 12:00, studenţii de la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism Cluj se mută în P-ţa Unirii pentru a începe lucrările de ridicare a Pavilionul ZA2013-Crossing Borders.

După The Garden Bookshop (ZA2009-ArhitectuRO) din 2009, primul pavilion studenţesc premiat la premiile Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Transilvania şi pavilionul ediţiei anterioare (ZA2011-Speaking Architecture), care a fost primul pavilion parametric din România, Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj Napoca(A.St.A) vine cu alt proiect inovativ : primul pavilion de tip grid-shell din România. Dimensiunile sale generoase(13x16x5m), fac ca acesta să fie cel mai ambiţios proiect A.St.A până în prezent.

Pavilionul va fi gazda a patru festivaluri: Zilele Arhitecturii 2013, Zilele Cluj Napoca, Photo Romania şi TIFF.

Workshop-ul de concept s-a desfășurat în perioada 16-21 noiembrie 2012 sub forma unui concurs de proiecte. Acesta a fost condus și jurizat de către un cadru al Facultății de Arhitectură și Urbanism, Andrei Nejur, și invitați din străinatate, ing. Dragoș Naicu, arh. David Stasiuk și creatorul plug-in-ului Kangaroo, arh. Daniel Piker.

Pavilionul va susţine în timpul Zilelor Arhitecturii ateliere, prezentări, concerte, plus o serie de evenimente.

Pentru mai multe detalii legate de derularea acestor lucrări, accesaţi https://www.facebook.com/ZileleArhitecturii „

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress